magnetni komarniki cenaKomarniki vrata - enostavno brez mrčesa

Komarniki vrat so učinkovit sistem za obrambo pred vsemi vrstami mrčesa. Naša prednost je, da zadržujejo tudi cvetni prah in so tako odlični za alergike. V podjetju Strle komarnike razvijamo in izdelujemo sami in so unikat. Prav tako s tem lahko zagotovimo ugodno ceno za naše stranke. Komarniki za vrata na magnet se namestijo hitro in enostavno, prav tako pa poskrbimo za komarnike za okna, cenik je zelo ugoden. Magnetnih komarnikov po ugodni ceni nikjer ne boste dobili hitreje.

UGODNE CENE ŽALUZIJ

Magnetni komarniki, cena ki prepriča

Vrata komarniki imajo nihajno odpiranje in jih nameščamo na balkonska in vhodna vrata stanovanj. Omogočajo lahek prehod in imajo poseben magnetni sistem, ki zagotavlja da se vrata ob prepihu ne bodo odprla. Narejeni so iz aluminija in so prašno barvani, kar daje lep videz, pa tudi obstojnost. Komarniki vrat tako nikakor ne omejujejo, ampak samo dopolnjujejo. Pritrdimo jih lahko z navadnim ali vzmetnim patom, in sicer na okvir obstoječih vrat ali pa na vodila rolete. V vsakem primeru gre za odlične magnetne komarnike. Cena je prav tako denarnici prijazna. Komarniki za vrata na magnet so v zadnjem času zelo iskani, saj so izvrstna rešitev tudi kot komarniki balkonskih vrat.

Pestra ponudba komarnikov za oknakomarniki balkonska vrata

Poleg vrata komarnikov ponujamo seveda tudi vse vrste komarnikov za okna. V naši ponudbi najdete rolo komarnike, drsne komarnike, plise komarnike, fiksne komarnike in integrirane komarnike. Našli bomo pravo rešitev za vas, tudi če imate zunanje senčila, kjer ni dovolj prostora za vgradnjo. Spopademo se z vsemi izzivi, naša storitev pa je vedno kvalitetna. Komarniki za okna (cenik prav tako zelo ugoden) vam bodo zagotovo olajšali bivanje. Preberite več:http://www.strle.net/fiksni-komarniki

Visoko kvalitetni materiali

Strle komarniki so izdelani iz izjemno kvalitetne, a fine črne mrežice, ki je tako tanka, da ne moti. Komarniki za okna ne zastirajo svetlobe in odlično prepuščajo zrak. Vsi naši izdelki so unikat, vsi naši delavci pa ustrežljivi, prijazni in strokovno podkovani. O magnetnih komarnikih, ceni in drugih dilemah se brez strahu pozanimajte pri naših zaposlenih. Z veseljem pomagamo.


Komarnike vrat in oken dobite hitro in enostavno


Poleg izdelave, vam komarnike seveda tudi namestimo. Montaža bo z nami enostavna in hitra naloga, brez stresa. Naši delavci so strokovni, a sproščeni in vedno angažirani, da storitev opravijo najbolje. Komarnike vrat boste dobili kot bi mignili, uredili bomo tudi okna, pa komarnike balkonskih vrat. Magnetni komarniki po super ceni čakajo na vas - pri nas.