Cenik zunanjih žaluzijZunanje žaluzije in notranje žaluzije, Senčila Strle


Žaluzije lahko delimo na notranje in zunanje.

Notranja žaluzija nas ščiti pred pogledi iz okolice, nam omogoča osenčenje prostorov. Nudimo vam notranje žaluzije različnih mer in barvnih odtenkov.

Zunanje žaluzije Krpan vas ščitijo pred zunanjimi vremenskimi vplivi, zaščitijo notranjost pred močnimi sončnimi žarki in ob pravilni izbiri barve glede na barvo fasade dopolnijo in polepšajo izgled vašega doma.

Potrebujete notranje ali zunanje žaluzije, vas zanima cenik žaluzij?

Notranja žaluzija za učinkovito senčenje in izrabo toplote


Žaluzija nameščena na notranji strani okna ima več funkcij. Prva je senčenje, ki je posebno dobrodošlo v poletnih mesecih. Žaluzija nam v nasprotju z roloji omogoča skoraj neoviran pogled skozi okna. Z naklonom lamel pa lahko učinkovito izrabljamo toploto - lamele jo lahko odbijajo, lahko pa sončne žarke usmerimo še bolj natančno v notranjost prostora in tako nam notranja žaluzija še posebno pozimi priskrbi dodatno toploto v prostoru. Pošljite nam povpraševanje in poslali vam bomo cenik žaluzij! Izbirate pa lahko tudi med odtenki široke palete barv.

Žaluzije Krpan omogočajo estetsko oplemenitev vaše hiše


Žaluzije Krpan so zunanje žaluzije, ki so varno nameščene v vodilih ob oknih. Žaluzije Krpan so dobavljive v različnih barvah, ki jih lahko ustrezno kombinirate glede na vaše želje in tudi barvo fasade vaše hiše. Na voljo je tudi tehnika prašnega barvanja, ki zagotavlja trajnost in obstojnost barve lamel. Zunanje žaluzije Krpan lahko spuščate ali dvigate ročno s palico, lahko pa se odločite za manevriranje z elektromotorjem. Na ta način lahko žaluzije premikate s pritiskom na stikalo ali pa z daljinskim upravljalnikom. Cenik žaluzij Krpan vam pošljemo na vašo željo!

Krpan žaluzije za regulacijo toplote iz okolice


Senčila Strle ponuja Krpanke, kar je drugo ime za žaluzije Krpan, ki so izredno trpežne, poleg tega pa z njimi dodatno regulirate količino toplote. Zunanje žaluzije so glede tega še bolj učinkovite. Lamele lahko obrnete tako, da toploto odbijate od površine okna in s tem zasenčite notranjost, lahko pa lamele nagnete tako, da privabite še večjo koncentracijo sončnih žarkov v vaš dom in s tem dodatno osvetlite prostor in ga segrejete. Oglejte si tudi naš izbor komarnikov za okna in vrata. Pošljite nam vaše povpraševanje za cenik žaluzij!

Senčila Strle d.o.o. | Notranje in zunaje žaluzije po meri, povezava do naše spletne strani:
  • PVC rolete
  • Tende
  • Rolo senčila
  • Komarniki