Ostala senčila


Rolo senčila, moderne zavese in večPod ostala senčila vam predstavljamo notranja senčila: moderne zavese - plise, lamelne in rolo senčila. Vsa ta senčila imajo podobno funkcijo - predstavljajo zaščito pred pogledi v notranjost vašega doma.

Pod zunanja senčila spadajo tudi polkna. Podjetje Strle d.o.o. vam nudi aluminijasta polkna, ki so obstojna in ščitijo vaša okna.

Tenda je zanimivo zunanje senčilo, ki nudi senco v vročih poletnih dneh.

Potrebujete zavese, polkna ali tendein komarnike? Ne odlašajte, kontaktirajte Strle d.o.o.!


Moderne zavese za sodoben dom


Moderne zavese so sodobno oblikovane zavese, ki nudijo estetski in praktični užitek. Pod moderne zavese spadajo lamelne zavese, ki so poleg pisarniškega okolja dobrodošla dekorativa tudi doma. Lamelne moderne zavese so sestavljene iz različno širokih lamel. Širine, ki so na voljo, so: 63mm, 89mm in 127mm. Izbirate lahko med različnimi barvami in vzorci, tkanina pa je obdelana antistatično, zato se prah na lamelah ne nabira. Čiščenje ob morebitnih madežih je zelo preprosto. Karnisa lamelnih zaves je pritrjena na strop ali steno, dolžina pa se prilagodi ob montaži.

Moderne zavese - rolo senčila


Rolo senčila so izredno praktične zavese, ki zasenčijo notranji prostor, hkrati pa z barvami ali vzorci poživijo stene. Rolo senčila so izdelana iz materiala, ki senči, lahko pa se odločite za blago, ki je posebej obdelano za zatemnitev. Takšna rolo senčila so zelo praktična zvečer, saj vas obvarujejo pred neželenimi pogledi. Rolo je nameščen na okvir okna, po želji pa tudi na strop ali steno, vendar takšna montaža rolo senčila preprečuje optimalno uporabo okna pri odpiranju. Preberite več tudi o našemceniku komarnikov.

Tenda - zasenčitev in nadstrešek v enem


Tenda je zunanje senčilo, ki se pritrdi nad vhodna vrata, okna, balkon ali teraso. Izdelana je iz blaga, ki je obdelano tako, da ne prepušča dežja, snega ali sončnih žarkov. Tenda lahko vsebuje različne vzorce ali logotip vašega podjetja. Nameščena je lahko brez ali s kaseto. Tenda je lahko krmiljena na več načinov: ročno ali s pomočjo elektromotorja. Odločite pa se lahko tudi za vgradnjo senzorja, ki sam upravlja tendo glede na vremenske razmere. V naši ponudbi lahko izberete tudi screen zunanja senčila in komarnike!

Senčila Strle d.o.o. | Ostala senčila, povezava do naše spletne strani:
  • PVC rolete
  • Aku polkna
  • Komarniki