Rolo komarnikRolo komarniki - široka izbira v podjetju Strle d.o.o.


V podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo tudi rolo komarnike. Rolo komarniki so praktični in trajni ter predstavljajo učinkovito zaščito pred vdorom komarjev in drugega mrčesa v prostor.


Rolo komarniki so kvalitetni in natančno izdelani ter cenovno ugodni


Rolo komarniki so kvalitetno in natančno izdelani ter se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, ki jo omogoča natančna izdelava in kakovostni materiali, ki smo jih pri izdelavi rolo komarnikov uporabili.


Tudi vzdrževanje rolo komarnikov je enostavno


Tudi vzdrževanje rolo komarnikov je enostavno. Lahko jih posesamo ali pa jih obrišemo z vlažno krpo in tako odstranimo umazanijo, ki se je nabrala med režami komarnika.


Montaža rolo komarnikov je hitra in lahka


Montaža rolo komarnikov je preprosta in hitra. Kontaktirajte nas in naročite svoj rolo komarnik ter se zaščitite pred nadležnim mrčesom že hitro. Rolo komarniki so primerni tako za montažo v novogradnje, možna pa je tudi montaža rolo komarnikov ob obnovi starejših zgradb.

PREVERITE TUDI ŽALUZIJE


Več o ponudbo rolo komarnikov si lahko preberete na naši spletni strani


Vas zanima več o ponudbi rolo komarnikov, ki smo jo pripravili za vas? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki izbiri komarnikov za okna in vrata, ki vam jih ponujamo pri nas. Odločite se lahko tudi za naročilo komarnika po meri.


rolo komarnik montažaV primeru vprašanj o rolo komarnikih nas kontaktirajte in pomagali vam bomo odgovoriti na vsa vprašanja


V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo odgovorili hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kakovosti komarnikov prepričate na lastne oči in se z nami pogovorite tudi o ugodni ceni komarnikov ali preverite na naši spletni strani: http://www.strle.net/fiksni-komarniki