Komarniki za balkonska vrata - cenik priča o ugodnih cenah komarnikov Strle

Komarniki za balkonska vrataV širokem izboru komarnikov Strle se nahajajo tudi komarniki za vrata, npr. balkonska vrata ali vhodna vrata stanovanj oz. hiš, saj z nihajnim odpiranjem omogočajo izredno lahek prehod.
Komarniki za vrata (cenik na voljo v naši trgovini) predstavljajo učinkovito zaščito pred mrčesom, obenem pa gosto pletena mreža dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Tako lahko brez skrbi odpirate vrata in zračite prostor. Komarniki Strle imajo po vsem obodu okvirja vrat nameščeno posebno ščetko, ki še dodatno zatesni vrata in s tem prepreči vsak prehod insektom v prostor.
Komarniki se med seboj razlikujejo po načinu pritrditve, sistemih odpiranja in vrstah mrežice. Medtem ko so rolo in fiksni komarniki namenjeni za namestitev na okna, pa so krilni, nihalni, drsni ali plise komarniki bolj primerni za vrata, npr. balkonska vrata.Komarniki za vrata - cenik navaja cene za različne vrste komarnikov

Krilni komarniki za balkonska vrata so lahko enokrilni ali dvokrilni, s sredinsko ojačano prečko pa je upravljanje z njim enostavno in lahkotno. Nihalni komarniki so izvedba krilnih komarnikov, ki omogočajo večji kot premikanja, in sicer 240°. Tako lahko komarnik za vrata brez težav odprete tudi kadar imate zasedeni obe roki, zapre pa se samodejno. Poseben magnetni sistem pa poskrbi, da komarnik ostane zaprt tudi v vetru.
Drsni komarniki za vrata so namenjeni panoramskim stenam oziroma za širše prehodne odprtine. Odločite se lahko za enojno ali dvojno izvedbo, pri čemer drsni komarnik teče po vodilih, nameščenih na dnu in vrhu okenske odprtine, možna pa je tudi trojna izvedba npr. za harmonika vrata.
Plise komarnike Strle običajno nameščamo v domove, kjer je potrebno zelo racionalno izkoristiti vsak centimeter prostora. Tako jih nameščamo na balkonska vrata stanovanj in hiš, kjer ni prostora za komarnik za vrata, ali pa na odprtine, ki so nepravilnih oblik. Plise komarniki za balkonska vrata (cenik vam lahko tudi pošljemo) se lahko namestijo horizontalno ali vertikalno na vrata.

Vas zanimajo naša ostala notranja in zunanja senčila? Našo ponudbo senčil sestavljajo tudi podometne rolete in žaluzije po meri. Tako kot komarniki za balkonska vrata so tudi rolete in žaluzije prvovrstne kakovosti in na voljo po ugodni ceni. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik komarnikov. Komarniki za balkonska vrata in okna skupaj z zunanjimi žaluzijami so najboljša poletna rešitev za hladne dni in prijetne večere. Obiščite nas in si priskrbite svoj par senčil. Vabljeni.