Komarniki - cenik priča o ugodnih cenah senčil

Cenik fiksnih in roko komarnikovV podjetju Strle smo po zaslugi lastnega razvoja in izdelave zunanjih in notranjih senčil uspeli znižati ceno naših produktov, ki so sedaj cenovno ugodni in dostopni, cena komarnikov glede na kakovost pa je še vedno prvovrstna. Zagotovo vas bo navdušilo, da so med njimi tudi zunanje okenske rolete, notranje in zunanje žaluzije ter komarniki po meri. Cenik komarnikov, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah, sicer navaja le okvirno ceno za posamezen komarnik, saj je izračun končne cene odvisen predvsem od vaših želja, kakšni naj bi bili komarniki. Cenik vam lahko tudi posredujemo po elektronski pošti.
Na voljo so različni načini odpiranja oz. nameščanja komarnika, ki ustrezajo različnim načinom uporabe. Rolo komarnik je na primer idealna rešitev za okna, ki jih večkrat odpiramo in zapiramo, na primer takrat, ko zalivamo rože. V primeru da dostopa do zunanjih polic ne potrebujemo, pa so bolj primerni fiksni komarniki, ki imajo mrežo vpeto v aluminjast okvir.

Fiksni komarniki - montaža je hitra, čista in preprosta

Fiksni komarniki spadajo med cenovno najbolj ugodno rešitev za zaščito pred vdorom nadležnega mrčesa v prostor. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik. Fiksni komarniki so primerni za vgradnjo na okna, skozi katera ne potrebujete dostopa do zunanjih okenskih polic. Odlikuje jih dolga življenjska doba ter enostavna montaža in demontaža. V zimskem času jih je na enostaven način mogoče odstraniti iz okna. S svojim ozkim robom odlično dopolnjujejo estetski videz okna.
Fiksni komarniki Strle (preverite cenik) se lahko montirajo na lesena, aluminijasta ali plastična okna. Narejeni so iz profilov iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani v standardnih barvah ali po RAL barvni lestvici. Kotni spoji okvirja so mehansko spojeni, kar daje komarniku za balkonska vrata večjo trdnost in obstojnost.

Rolo komarnik odlična rešitev za strešna okna

Uporaba rolo komarnika je preprosta. V primeru da potrebujete prosto okno ali vrata, rolo komarnik enostavno dvignete, pri čemer se mrežica pomika po stranskih vodilih in se navija na zgornjo cev, ki je montirana v lični aluminijasti kaseti. Ko komarnika ne potrebujete, ostane mrežica navita v posebni omarici, na zgornjem robu okna.
Rolo komarnik lahko odpiramo horizontalno ali vertikalno; lahko je samostojen ali pa integriran v ohišje zunanjega senčila (rolete ali žaluzije) in je razen mreže praktično neviden. Profili komarnikov Strle so iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani (lahko tudi po RAL barvni lestvici), zato so trdni, obstojni in trpežni. Rolo komarnik Strle je kakovosten in cenovno zelo ugoden.

Želite miren spanec brez nadležnih komarjev? S komarniki Strle je to mogoče. Cenik komarnikov priča o ugodnih cenah, ki jih dopolnjujeta kakovost in zanesljivost. Obiščite nas!