Hišna kanalizacija in odtočne kanalizacijske cevi

Pri gradnji hiše se končni uporabnik navadno ne ukvarja veliko s tem, kakšna bo hišna kanalizacija in kako bodo potekale cevi za kanalizacijo. Takrat smo bistveno bolj osredotočeni na videz hiše, razporeditev prostorov, stavbno pohištvo, morda celo električno napeljavo, odvajanje odpadne vode pa navadno prepustimo drugim. Res, da hišna kanalizacija ne vpliva na videz stavbe, je pa zanjo kljub temo zelo bistvenega pomena. Treba se je zavedati, da so kakovostne kanalizacijske cevi ravno tako pomembne, kot kakovostna gradnja. V podjetju Pipelife se tega dobro zavedamo, zato svojim strankam ponujamo le izdelke najbolj kakovostnih in svetovno uveljavljenih proizvajalcev.

Cevi za kanalizacijo Master 3

Podjetje Pipelife se je v Sloveniji najprej uveljavil s sistemi za hišno kanalizacijo, kjer še vedno ostaja eden vodilnih v svetovnem merilu. Odtočne kanalizacijske cevi nove dobe Master 3 so pravzaprav kopija naših starejših PP-Master cevi, namenjene pa so vertikalnim cevovodom. Hišna kanalizacija bo s temi 3-slojnimi cevmi kakovostna, saj imajo izjemno dolgo življenjsko dobo. Primerne so tako za industrijsko kot za hišno kanalizacijo, saj so tako vzdržljive, da bodo zlahka prenašale obremenitve vašega gospodinjstva ali drugega objekta. Morda se na prvi pogled zdi neverjetno, a odvajanje odpadne vode je ena najpomembnejših nalog sodobno grajene hiše, ki pa se je žal zavemo šele, ko gre kaj narobe in cenena, nekakovostna napeljava popusti kmalu po vgradnji.

Hišna kanalizacija in sifonski program

Pomemben del hišne kanalizacije je tudi sifonski program, ki ga nudimo v podjetju Pipelife. Ker smo se odločili, da bomo našim strankam ponudili celostne rešitve, smo tudi na tem področju izbrali najbolj kakovostne izdelke podjetja HL Hutterer & Kechner. Poleg odtočnih kanalizacijskih cevi vam ponujamo tudi celoten sifonski program, od kuhinjskih sifonov in sifonov za kopalnice, do programa za pralne naprave, klime in prezračevanje. Vse odpadne vode se bodo tako brez težav odvedle iz hiše in vam ne bodo povzročale nepotrebnih skrbi.

Pipelife | Hišna kanalizacija, odtočne cevi, kanalizacijske cevi, odpadne vode, cevi za kanalizacijo - povezave do naše spletne strani: