Vakuumska kanalizacija in tlačna kanalizacija

Vakuumska kanalizacija in tlačna kanalizacija sta dve vrsti kanalizacije. Zanju ponujamo visokokakovostne cevi, na voljo pa so tudi cevi za plinovod in vodovod.


Vakuumska kanalizacija in tlačna kanalizacija

Vakuumska kanalizacija in tlačna kanalizacija sta dva sistema kanalizacije. Cevovodi, kot tudi plinovod in vodovod izvajalcem zaradi razgibanega reliefa v Sloveniji velikokrat predstavljajo nemalo težav. Naše cevi in ostali materiali, potrebni za kakovostno namestitev, pa so ravno zato še posebej kakovostni.


Vakuumska kanalizacija tudi za vodovarstvene terene

Vakuumska kanalizacija se uporablja na vseh terenih. Vakuumska kanalizacija zaradi tehnike spajanja cevi ne dopušča puščanja, zato se jo lahko uporabi tudi na vodovarstvenih področjih. Cevovodi so spojeni tako, da zaradi gladkih sten ne prihaja do zamašitve sistema in nabiranja usedlin, hkrati pa takšno spajanje omogoča, da se cevi privarijo, priklopijo direktno na vakuumski jašek in da se izdela kaskade. Vakuumska kanalizacija je primerna tudi za območja, kjer debelina zemlje ni velika, saj so za izgradnjo potrebni majhni izkopi. Če je v okolici že položenih veliko drugih vodov, ali cest in železnica, je vakuumska kanalizacija najboljša izbira za vas, saj vam vakuumska kanalizacija omogoča, da se vsa infrastruktura enostavno križa med seboj.


Tlačna kanalizacija se uporablja na ravnicah

Tlačna kanalizacija je nujno potrebna na področjih, kjer je premalo prostega padca - kar pomeni predvsem na ravnicah. Tlačna kanalizacija deluje tako, da se uporabljajo črpalke za črpanje odplak iz kanalizacijskih cevi. Tlačna kanalizacija je primerna za sisteme, ki so zakopani globlje pod zemljo. Tlačna kanalizacija, tehnike spajanja in materiali za gradnjo, ki jih tržimo, vam zagotavljajo, da ne bo prišlo do zastajanja odplak, saj so stene cevi gladke.


Cevovodi - PE cevi, PP cevi, PVDF cevi

Cevovodi v našem podjetju sledijo vsem najnovejšim smernicam v razvoju in standardom. Modernejše in učinkovitejše plastične cevi tako nadomeščajo betonske in kovinske cevi. Širok izbor cevi iz umetnih materialov - PP cevi, PE cevi in PVDF cevi ter tehnike spajanja, ki jih dobavljamo izvajalcem zagotavljajo optimalne rešitve za vaše težave. Tehnike spajanja in izbira pravega materiala pomenita, da bodo vaši cevovodi zanesljivo tesnili.

Betaplast d.o.o. Vakuumska kanalizacija, tlačna kanalizacija:

- Vakuumska kanalizacija
- Tlačna kanalizacija
- Plastične cevi
- PE cevi
- PP cevi
- PVDF cevi
- Tehnike spajanja