Pošlji povpraševanje

Z aluminijastimi vrati vrhunske izdelave ste vedno korak pred drugimi

Pirnar je pojem. Gotovo ste že slišali, da vsak, ki kaj velja, svojega Pirnarja ima. Najbolj kakovostna vrata iz aluminija, ki se jih že desetletja drži svetovni sloves, izdelujejo samo najbolj vrli mojstri in izkušeni strokovnjaki. Vaše zadovoljstvo je naš razlog za obstoj, naše vodilo je odličnost. Nikoli ne sprejemamo kompromisov na vaš račun, kar nam potrjujejo tudi številne nagrade in priznanja. Bili smo prvi, ki smo vdelali štiri slojno izolacijo v masivna vrata, naša aluminijasta vrata so lahko izjemnih dimenzij do 300 cm višine in 130 cm širine. Naša kakovost je naša vizitka, ki nam je lani zopet prinesla nagrado prestižnega nemškega sveta za oblikovanje.

VHODNA VRATA BASICO

Ne sprejemajte kompromisov: izberite aluminijasta vrata, ki jih lahko odprete le vi!

Prvi smo razvili inovacijo v svetovnem merilu: odpiranje stanovanjskih vrat le s podrsom prek čitalca prstnih odtisov. Tako lahko v vaš dom vstopate le vi in tisti, ki jim to dovolite vi. Predstavljajte si, da se vam ob prepoznanju vrata prijetno osvetlijo, kar vam zagotavljajo dodatne obsvetlobe na levi in desni. Vgradimo vam lahko okno, ki vam prepušča več diskretne svetlobe v notranjost. Tudi oblika aluminijastih vrat je lahko različna, zagotavljamo vam možnost vratnih kril na več nivojih. Nikoli ne rečemo ne, zmeraj sprejmemo izziv in zagotovimo vrhunski rezultat, kar cenijo zadovoljne stranke po vsem svetu.

Aluminijasta vhodna vrataMasivna vhodna vrata

Aluminijasta vrata ali v kombinaciji z lesom: možnosti so neskončne

Glede na vašo osebnost in preference vam predlagamo več kolekcij visokokakovostnih vrat. Kolekcija Pure predstavlja čisto estetiko z enotnim stilom, kolekcija Multilevel pa različne nivoje trodimenzionalnosti, s katerimi boste gotovo zelo izstopali. V kolekciji Classico je najbolj opazna tradicija s pridihom nostalgije, medtem ko iz kolekcije Premium vejeta modernost in elegantnost. Naši strokovnjaki za prodajo vhodnih vrat vam bodo v razstavnem salonu predstavili vse prednosti posamezne kolekcije ter možne različice vsakega modela. Tako boste našli stanovanjska vrata zase!

Prisluhnite zgodbam, ki jih pripovedujejo naša aluminijasta vrata!

Življenje je sestavljeno iz prehodov in pragov, med njimi pa se odpirajo in zapirajo vrata različnih življenjskih obdobij. Naj vas aluminijasta vrata Pirnar spremljajo skozi vse pomembne faze v življenju. Naj vas popeljejo v bolnišnico ob rojstvu otrok, na prvi roditeljski sestanek v šolo, na dopust po stresnem letu, na družinsko kosilo z babico. Naj bodo vrata iz aluminija tudi vaše sporočilo svetu, ki vas jemlje resno. Ste Nekdo z veliko začetnico. Stopate skozi svoja vrata v svoj svet. Neštetokrat stopate med prehodi in pragovi življenjskih obdobij, vsak dan se vam korak in pogled ustavita na vratih, ki ste jih izbrali in nikoli obžalovali. Pridite nas obiskat, prevzela vas bo raznolikost in razkošnost modelov ter prijaznost in ustrežljivost naših strokovnjakov za prodajo vhodnih vrat.