Pošlji povpraševanje

Alu vhodna vrata imajo čudovit izgled in nudijo občutek varnosti


Alu vhodna vrata vam izdelamo v različnih stilih, barvah in dimenzijah. Moderen ali tradicionalni stil naših vrhunskih vrat doprinese k lepšemu izgledu vašega doma in zaokrožuje celoto. Lastniki novogradenj, ki so v današnjem času večinoma energetsko učinkovite gradnje, se največkrat odločajo za moderne alu vhode s čim boljšo izolativnostjo. Tradicionalni stil aluminijastih vhodov je pa največkrat uporabljen za klasično grajene objekte v mestu in na podeželju. Ne glede na obliko oziroma stil alu vhodov, nudijo visoko stopnjo varnosti in udobje bivanja. Za varnost je poskrbljeno z inovativno kontrolo dostopa in zanesljivimi večtočkovnimi ključavnicami. Sistem One Touch deluje na princip prepoznavanja prstnih odtisov. Čitalec prstnih odtisov je vgrajen v alu krilo, v zaščito cilindra ali pa v potezalo. Ko sistem prepozna lastnika oziroma stanovalca, se vrata odklenejo. V primeru, da se odločite za samodejno potezalo, se bo le to, ob prepoznavi prstnega odtisa izvleklo iz alu krila. Po nekaj sekundah, se bo potezalo samodejno uvleklo nazaj v krilo in s tem postalo neopazno. Ključavnice so pri aluminijastih vratih tri ali pet točkovne in imajo dva ali štiri masivne kavlje. Možna je tudi funkcija delnega odprtja, ki nadomešča klasično verigo.

VRHUNSKA VHODNA VRATA BASICO

Naša alu vhodna vrata so vrhunske kakovosti zaradi kvalitetnih materialov in ročne izdelave

Masivna vhodna vrata iz aluminija so čvrsta in toga zaradi zavidljive debeline, posebne konstrukcije in inovativnega načina spajanja elementov. Prvi smo izdelali kar 14 cm debela krila iz aluminija, ki v kombinaciji s kvalitetnimi Schuco profili dajejo občutek varnosti in udobja. K dobri izolativnosti krila pripomore tudi štirikratno tesnenje in štiri slojna zasteklitev, ki nudi veliko novih estetskih možnosti. Stekla, ki jih uporabljamo, so na voljo v različnih barvah, teksturah in vzorcih. Vrata s steklom so primerna za moderne in za tradicionalne objekte. Poleg stekla z raznimi motivi nudimo tudi vitraž, ki še posebej lepo zaokrožuje tradicionalen videz hiš. Nudimo tudi masivna alu vrata z obsvetlobo, ki optično povečajo vhod iz aluminija in prostor razsvetlijo s svetlobo.

Aluminijasta vhodna vrata s steklomAlu vhodna vrata za hišo


Za naša alu vhodna vrata nudimo širok izbor barv v različnih barvnih skupinah

Pirnar vhodna vrata za hišo so izdelana ročno kar pomeni, da so unikatna. Izdelana so iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo vrhunsko kvaliteto. Alu krila izdelujemo v mnogih barvah, ki so razdeljene na pet skupin. To so: standardna bela barva v mat ali sijaj izgledu, gladke mat barve, lesni dekor, kovinske in fino strukturne barve ter barve po RAL lestvici. Barvo aluminijastega vhoda prilagodimo barvi fasade, običajno so temnejši ali svetlejši odtenki od barve fasade. Aluminijasta vhodna vrata so opremljena z raznimi oblikami in barvami kljuk, potezal, tolkal in ključavnic. Različne kombinacije so stvar naročnikovega okusa in želja. Za lažjo odločitev pri nakupu vas vabimo v enega od naših razstavno prodajnih salonov v Ljubljani ali Mariboru, da si ogledate razstavne eksponate alu vhodov. Tako bo odločitev o nakupu lažja, z nasvetom pa vam bodo pomagali tudi naši strokovno usposobljeni svetovalci.

Alu vhodna vrata so plod naših dolgoletnih inovacij in izkušenj

Naše družinsko podjetje šteje že več kot 200 zaposlenih in se konstantno širi. Naša zgodba se je pričela leta 1968 z majhno rokodelsko delavnico. Z vztrajnim delom in pravo vizijo smo dosegli velik uspeh, saj imamo prodajno mrežo razvejano po vseh celinah. Naša alu vhodna vrata so cenjena tako doma kot v tujini, na kar smo izjemno ponosni. Za naše inovacije smo prejeli že veliko priznanj in nagrad, med drugim tudi prestižno nagrado nemškega strokovnega centra za oblikovanje German Design Council, ki je že 60 let vodilno na tem področju. V našem podjetju ne počivamo na lovorikah ampak razvijamo nove ideje, ki privedejo do zanimivih inovacij. Vsako leto predstavimo inovacije, ki še dodatno izboljšujejo varnost in udobje bivanja. Naša masivna aluminijasta in lesena vhodna vrata so plod drzne zasnove, odličnega oblikovanja in mojstrske izvedbe. Elegantne linije in perfektne aluminijaste in lesene površine so odraz ljubezni do popolnosti. Brezhibno izdelani detajli imajo svoj pomen in svoje mesto.

VHODNA VRATA ZA STANOVANJE