Pošlji povpraševanje

Aluminijasta zunanja vrata - katera vhodna vrata izbrati?

Aluminijasta vrata so sodobna vhodna vrata, ki se lahko pohvalijo z neštetimi odličnimi lastnostni. Vhodna vrata so lahko opremljena z neštetimi dodatki, ki pripomorejo k še boljši varnosti. Vhodna vrata iz aluminija so kakovostna, zanesljiva, varna in estetsko dovršena in prepričani smo, da bodo vsakega, ki stopi pred njih, pustila brez besed. Ne veste, katera vhodna vrata izbrati? Razmišljate o tem, da bi imela aluminijasta ali lesena zunanja vrata? Aluminij je odličen material, ki je brezkompromisen in trden. Les navdihuje s toplino in pričara okus tradicije. Kaj pa kombinacija obojega? Pri Pirnarju smo mnenja, da je vse mogoče in nič ni nemogoče. Obiščite nas v salonu in se sami prepričajte, kako veličastni so naši vhodi.

Aluminijasta vhodna vrata


Naša vhodna vrata bodo pritegnila marsikateri pogled


Pirnar aluminijasta vrata kot tudi alu les vrata so vhodi, ki sprožajo vzdihe občudovanja. Prepričani smo, da nobenih drugih vhodnih vrat ne krasijo tako inovativne oblike kakor naša zunanja vrata. Aluminij ali les, popolnoma vseeno je, za kaj se odločite. Kajti za vas bomo ročno izdelali vhod, ki bo pometel z vso konkurenco.Zunanja vhodna vrata Pirnar so vrata, ki vlivajo samozavest. Pa ne le zato, ker so masivna in mogočna, tudi zato, ker so zelo varna. Izjemno, tudi do 14 centimetrov debelo krilo vrat je tako zanesljivo in mogočno, da daje občutek grajske zaščitenosti in varnosti. Zaradi svoje debeline in posebne konstrukcije, je izredno togo in čvrsto.


Inovativna vrata, ki navdušujejo s svojo eleganco


Vhodna vrata iz aluminija ali lesena vrata Pirnar navdušujejo s svojo eleganco in inovativnostjo. Naša zgodba je zgodba o številnih inovacijah, ki so prepoznane in nagrajene. Prvi smo razvili večnivijsko zasnovo vratnega krila in dosegli debelino 14 centimetrov. Prvi smo uporabili 4-slojno zasteklitev. Prvi smo uporabili tudi 4-kratno tesnjenje vrat, kar je še dodatno izboljšalo izolativnost vhoda. Prvi smo navdušili tudi enega izmed najbolj priznanih evropskih inštitutov z do tedaj nedosegljivim količnikom toplotne prevodnosti za aluminijasta vhodna vrata: 0,54 W/m2K. Aluminijasta, lesena in alu les vrata so mojstrsko ročno delo. Oblike so dovršene, detajli pa izdelani brezhibno. Pri svojem delu smo drzni, domiselni, hitri in zanesljivi. Če iščete najboljša aluminijasta vrata za vaš dom, izberite Pirnar vhod, ki ga lahko popolnoma prilagodite sebi in vašim željam ter potrebam.


Katera vhodna vrata so najboljša za vas?


Pred izbiro vrat je potrebno dobro premisliti, kaj pričakujete od njih in kakšen vtis želite pustiti. Aluminijasta vrata so vam na voljo v različnih modelih in barvah. Izberete lahko poljubno dimenzijo, poljuben slog in eno od številnih oblik znotraj izbranega sloga. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami in obdelavo površine. Tudi med ročaji, potezali, tolkali in ključavnicami je ogromno možnih kombinacij, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne okuse. Odločite se lahko tudi za diskretno osvetlitev vašega vhoda. Na ta način bodo vaša aluminijasta vrata zažarela tudi zvečer.

Katera vhodna vrata


Najboljša aluminijasta vrata za vaš dom


Za izdelavo najboljših aluminijastih vrat uporabljamo vrhunsko tehnologijo in natančno mojstrovo roko. Vsaka od prat so unikaten in ročno izpiljen izdelek, ki je podprt s številnimi certifikati in garancijami. Naši vhodi so večkrat nagrajevani, saj so to inovativni vhodi, ki bodo tudi vas pustili brez besed. Najnovejša inovacija je Pirnar OneTouch, ki je edini vhod na svetu s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom. Ko skriti čitalnik prstnih odtisov prepozna lastnika, se elegantno in samodejno izvleče potezalo, ki razsvetli svojo okolico, aluminijasta vrata pa se odklenejo. Še vedno ne veste, katera vhodna vrata izbrati?

VEČ O VHODNIH VRATIH

KATALOGI VHODNIH VRAT