Estetsko dovršene kaminske peči

Kaminske peči na drva ali pelete

Kaminske peči so idealna rešitev za vse, ki obožujete prijetno svetlikanje in prasketanje ognja, vendar vas ideja o gradnji kamina odbija, saj ne želite večjih posegov v vaš prostor. Kaminske peči poleg tega povečini zasedejo veliko manj prostora kot kamini, kljub temu pa so primerne tako za lokalno kot centralno ogrevanje stanovanja. S svojim elegantnim dizajnom prepričajo številne kupce, saj stanovanju poleg funkcionalnosti nudijo tudi dodatno mero estetskosti. Nekateri modeli imajo stekleno ogrodje ali vratca in tako omogočajo prijeten pogled na igro ognja v kaminski peči.


Kaminske peči cenikiKot gorivo za kaminske peči se lahko uporabljajo peleti (takšne kaminske peči so navadno avtomatizirane), poznamo pa tudi kaminske peči na drva, ki jih polnimo ročno. Seveda pa obstaja tudi kombinirana različica kaminskih peči, ki se jih polni tako s peleti kot tudi z drvmi.

Na voljo so vam v različnih barvah in dizajnih, med katerimi boste zagotovo našli pravo kaminsko peč za vaše želje. Zaradi visokotehnoloških materialov, iz katerih se izdelujejo kaminske peči, nam te nudijo izjemno visoke izkoristke, kar se bo zagotovo poznalo tudi pri stroških za energente. S kaminsko pečjo lahko učinkovito ogrejete zrak v prostoru, prav tako pa lahko določene modele povežete s centralnim ogrevanjem.

Montaža kaminskih peči je hitra in enostavna, saj ne zahteva večjih posegov v vaš prostor. Montažo lahko za vas opravijo strokovnjaki iz podjetja Peči Keramika d.o.o., ki jih odlikujejo dolgoletne izkušnje.

Kaminske peči - ceniki

Z veseljem vam posredujemo cenike za kaminske peči na drva kot tudi za kaminske peči na pelete. V kolikor imate težave pri izbiri prave kaminske peči za vašo konkretno situacijo, se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali in pomagali pri izbiri. Poleg svetovanja in strokovne montaže nudimo tudi redne in izredne servisne preglede kaminskih peči. Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer vas čakajo dodatne informacije.

Peči Keramika d.o.o. | Kaminske peči, kaminske peči na drva, kaminske peči ceniki- povezave na našo stran: