Renault - znamka s tradicijo


vozila renaultRenault je priznana znamka avtomobila, ki si je ime v svetu ustvarila s kvaliteto, zanesljivostjo in udobjem. Ta francoski proizvajalec vozil je na trgu že od leta 1899. Danes lahko stranke izbirajo med osebnimi in gospodarskimi vozili Renault , v preteklosti pa so izdelovali tudi tovornjake, traktorje, vojaške tanke in avtobuse. Renault je glede na produkcijo deveti največji proizvajalec v avtomobilski industriji, znani so pa tudi po udejstvovanju v moto športih, se posebej v Formuli 1. Razvejano mrežo je mogoče najti tudi v Sloveniji. Renault spada med najbolj priljubljene znamke in v avtohiši Malgaj sledimo trendu. Strankam v okviru Renault Slovenija ponujamo nova in rabljena vozila Renault Clio, Senic, Megane, Captur, Kangoo ter druge modele, ne glede na izbiro pa vas razveseljujemo z zagotovljeno kakovostjo, nizkimi cenami in še dodatnimi akcijami Renault.

UGODNA CENA VOZIL RENAULT V AVTOHIŠI MALGAJ!


Zakaj izbrati Renault?


Avtomobili Renault pomenijo popolno kombinacijo francoskega stila in motorja Formule 1 ter so neprimerljiva, ko govorimo o užitku v vožnji, udobju in varnosti. Renault avtomobili so sinonim za:

  • kvaliteten in varčen motor, ki je dober tako za vašo denarnico kot tudi za okolje,
  • vsestranskost: Renault avtomobili so prilagodljivi in vsestranski. Primerni so za mestno vožnjo, krajše izlete ali daljše podvige. Odlično se znajdejo na vseh terenih, odvisno od modela, ki ga izberete, pa so neprekosljivi tudi v težjih pogojih,
  • prostor: tudi v okviru Renault Slovenije lahko izberete Renault avtomobil, ki bo po vaših merah. Na voljo so manjši Renault Twingo, Clio, Megane, Senic ali Kadjar, če od svojega avtomobila pričakujete več notranjega prostora, pa priporočamo Kangoo, Megane Grandtour, Grand Senic, Talisman Grandtour, Espace ali Traffic Passanger - ne glede na vaše potrebe smo prepričani, da vam bomo v avtohiši Malgaj lahko ustregli,
  • eleganten dizajn: prav vsi modeli Renault odražajo francosko eleganco in estetiko.


Avtohiša Malgaj in Renault Slovenija


renaultV avtohiši Malgaj smo uraden zastopnik Renault Slovenija in nudimo za vse modele znamke Renault tudi servis. Pri nas so na voljo Renault nova vozila, rabljeni osebni avtomobili ter nova in rabljena Renault gospodarska vozila. Nudimo ugodne cene in odlične plačilne pogoje, preverite pa tudi sveže akcije Renault, ki vam pomagajo še ugodneje do vašega novega avtomobila!