Beljenje zob poskrbi za čudovit, nepozaben nasmeh


Beljenje zobBeljenje zob
ni le »modna muha«, saj lahko pozitivno vpliva na našo samozavest in na sprejemanje samega sebe. Vemo, da je zadovoljstvo s samim seboj pomemben del našega načina življenja.
Dober zobozdravnik lahko opravi kvalitetno beljenje zob. Če nam ob tem nudi tudi beljenje zob po ugodnih cenah, smo lahko prepričani, da smo našli pravega zobozdravnika.


Beljenje zob - zakaj zobje postanejo rumeni?


Zobje so po naravi rumeni. Zdravi, močni zobje so zaradi kvalitete zobovine bolj rumeni in ne beli. Snežno beli zobje so le mlečni, ker kvaliteta zobovine ne dosega stalnih, zato jih tudi tako imenujemo.

VAS ZANIMA VEČ O ZOBNIH PREVLEKAH?


Beljenje zob nam lahko pomaga odpraviti zabarvanost zob. Zobje lahko postanejo zabarvani iz različnih razlogov, med katerimi jih je večina povezana tudi z našim življenjskim slogom. Do neke mere nam je barva zob že prirojena. Določeni posamezniki imajo naravno bele zobe, medtem ko imajo drugi že od nekdaj rumenkasto obarvane zobe. Na barvo zob vpliva tudi staranje, s katerim se ne pojavijo le spremembe na koži, temveč porumenijo tudi naši zobje zaradi nalaganja zobovine v notranjosti zoba samega. V obeh primerih se lahko obrnete na Zobozdravstvo Pohlen, v katerem vam nudimo številne zobozdravstvene storitve, med katere sodi tudi beljenje zob. Na obarvanost zob lahko vplivajo tudi:

  • neredno ščetkanje zob,
  • napačen postopek ščetkanja,
  • poškodba zobnega živca (porumeni samo en zob),
  • nekatera živila (kava, pravi čaj),
  • kajenje.


Dober zobozdravnikBeljenje zob po ugodnih cenah


Beljenje zob se lahko od podjetja do podjetja razlikuje glede na ceno in kvaliteto. V Zobozdravstvu Pohlen vam nudimo beljenje zob po ugodnih cenah, lasersko beljenje zob in beljenje zob s popustom. Odločite se za beljenje zob. Cena je glede na kakovost opravljene storitve ugodna. V kolikor potrebujete več informacij o cenah beljenja zob, nam pošljite povpraševanje. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam tudi podrobneje pojasnili postopek, s katerim opravimo beljenje zob. Želimo, da ste s svojim nasmehom zadovoljni.