Cena zobnega aparata je odvisna od vrste aparata za katerega se odločimo


Zobni aparati cenaCena zobnih aparatov, ki zagotavljajo popoln nasmeh, na katerega je ponosen vsak posameznik. Vendar je ob odločitvi za zobni aparat pomembna tudi njegova cena. Ker poznamo različne vrste zobnih aparatov je tudi cena pri vsakem tipu drugačna. Odločite se lahko za snemljiv zobni aparat cena katerega je nekoliko nižja kot cena belega aparata z zvezdicami. Lahko pa se odločite tudi za namestitev fiksnega zobnega aparata, ki ga namestimo bukalno, aparat pa je na pogled tako neopazen. Obstajata pa tudi nevidni in beli snemljiv aparat, ki ga lahko nosite doma in ponoči. Cene zobnih aparatov zvezdice v našem zobozdravstvu so ugodne. Oglejte si tudi cenik drugih storitev, ki vam jih ponujamo in se določite za poseg.

CENA NEVIDNEGA ZOBNEGA APARATA


Cena zobnega aparata obsega tudi preglede in naknadne korekture


V ceno zobnega aparata so všteti tudi pregledi pri ortodontu in sam poseg namestitve aparata pa tudi naknadne korekture v kolikor so potrebne. Obiščite nas in se posvetujte s specialistom ter se odločite za aparat, ki vam bo pričaral čaroben nasmeh. Ob prvem pregledu vam bo zobozdravnik ortodont svetoval, kateri zobni aparat potrebujete, seznanil pa vas bo tudi s ceno zobnega aparata. Prav tako vam bo zobozdravnik svetoval, kako zobe pravilno negovati, saj želimo tudi med nošenjem zobnega aparata zobe ohraniti zdrave.

Zobni aparat cena Ljubljana

PREVERITE TUDI CENE ZOBNIH VSADKOV


O ceni zobnega aparata, ki ga potrebujete, se lahko prepričate tudi v naši ordinaciji


Obiščite našo ordinacijo v Ljubljani in se s prijazno ekipo zobozdravnikov posvetujte, kateri zobni aparat je primeren za vas. Cene zobnih aparatov v Ljubljani so ugodne, storitev, ki vam jo ponujamo, pa je kvalitetna! Prav tako ne spreglejte široke ponudbe ostalih storitev, ki vam jih v ordinaciji ponujamo ter se odločite za poseg, ki vam bo pomagal do zdravih in lepo negovanih zob in to po ugodni ceni! Več na naši spletni strani: http://dentalna-akademija.si/