Zobni aparat zvezdice-barve so raznolike in živahne

Zobni aparat zvezdice

Zobni aparat zvezdice lahko popravijo marsikateri nasmeh, sedaj pa to lahko storite tudi s pomočjo vaše najljubše barve. Zobni aparati so odlična rešitev tako za otroke, mladostnike in odrasle, ki si želijo popraviti zobe na estetski in enostaven način. Obiščite nas v Dentalni akademiji in si zagotovite svoj zobni aparat na zvezdice, ki vam ga bodo izdelali najbolj kvalitetni ortodonti.

IZDELAMO IN VSTAVIMO VAM TUDI IMPLANTANTE

Zobni aparat zvezdice, barve po vaši izbiri za lep nasmeh

Zobni aparati lahko popravijo marsikateri nasmeh, s pomočjo barv pa boste v koraku s trendi. Zobni aparat (zvezdice) je odličen za pravilno postavitev zob ali ugriza, izboljša postavitev zob in tako sta tudi žvečenje in govor učinkovitejša. Higiena zob bo z zobnim aparatom (zvezdice) lažja, saj boste lahko lažje nitkali in ščetkali zobe, ker bodo vaši zobje v pravilni postavitvi. Zobni aparat zagotavlja tudi optimalno zaščito. Izberete si lahko zobni aparat (zvezdice) bele barve ali pa prozorne, če ne želite, da se vaš zobni aparat (zvezdice) opazi. Na voljo je tudi pestra izbira živih barv, s katerimi bo vaš zobni aparat barvno zaživel. Seveda lahko barve zobnega aparata z zvezdicami izbirate na podlagi vašega delovnega mesta, stila oblačenja ali same želje nasploh. Seveda pa vam pri izbiri barve zobnega aparata z zvezdicami z veseljem pomagamo in svetujemo. Bele zvezdice na zobnem aparatu so najbolj nevtralne za nošenje, če pa želite neopazne zvezdice na zobnem aparatu, lahko izberete prozorno barvo.

Snemljiv zobni aparat- ugodna cena za lep nasmeh

Poleg fiksnih zobnih aparatov na zvezdice vam nudimo tudi možnost nakupa po ugodni ceni tudi snemljivega zobnega aparata. Tak zobni aparat se sname med jedjo in drugimi aktivnostmi, medtem ko pa zobni aparat na zvezdice ostane gor ves čas. Za dodatne informacije o ceni snemljivih zobnih aparatov si lahko ogledate našo spletno stran. Če vas muči karkoli v zvezi z zobmi, tudi paradontoza, se oglasite v naših prostorih in obljubimo vam, da bomo odpravili bolečine ali pa bomo opravili puljenje zoba, če bo potrebno .

Zobni aparat

VEČ O NEGI ZOB IN ZOBNIH APARATIH