Zobni aparati: cena stalnega (fiksnega) ortodontskega aparata je ugodna


Zobni aparati: cena zobnih aparatov je različna, odvisno od tega, katerega vam predlaga vaš ortodont. Če iščete najboljšega ortodonta, ki vam ponuja ugodno ceno za zobni oziroma ortodontski aparat, potem nas kontaktirajte. Dentalna Akademija je center za celostno zobozdravstvo v Ljubljani, kjer smo pod eno streho zbrani strokovnjaki različnih stomatoloških specialnosti, tudi ortodonti. Ponujamo vam interdisciplinaren pristop k reševanju težav vaših zob. Smo pacientu prijazna in dostopna ordinacija, kamor se boste z veseljem radi vračali. Pri svojem delu uporabljamo samo najboljše materiale in najsodobnejše aparature ter tako uspešno sledimo svetovnim trendom sodobnega zobozdravstva. Če vas zanima cena zobnega aparata in kakšne zobne oziroma ortodontske aparate pravzaprav ponujamo, nas kontaktirajte. Skupaj bomo našli rešitev za vaše zobe.


Stalni zobni aparat in izbira barv

V Dentalni Akademiji vam ponujamo različne ortodontske aparate po ugodni ceni: fiksni ortodontski aparat s kovinskimi ali prozornimi keramičnimi nosilci (zvezdice; lahko se odločite tudi za ostale barve ali barve gumic), nevidni zobni aparat in lingualni aparat (fiksni oziroma stalni zobni aparat, ki je bukalno nameščen). Zobni aparati so namenjeni odpravljanju nepravilnosti v ustih oziroma postavljanju zob v idealen položaj. S pomočjo stalnega zobnega aparata ali kateregakoli drugega ortodontskega aparata, se bodo vaši zobje premaknili v pravilen položaj, kar vam bo prineslo veliko prednosti, med katerimi so tudi estetika, obstojnost, izboljšana izgovorjava in govor, higiena in zaščita. Več o zobnih aparatih in ceni lahko izveste, če nas obiščete v Ljubljani. Opravili bomo prvi pregled in vam predlagali zdravljenje in ustrezen stalni zobni aparat.

Stalni zobni aparat cena


Zobni aparat: gumice in ostali deli stalnega ortodontskega aparata

Od ponudnika ortodontskih storitev je odvisno, kakšno ceno boste plačali za stalni ali nevidni zobni aparat. Pri izbiri ortodonta je pomembno to, da izberete dobrega ortodonta, ki vam bo znal ustrezno svetovati, kakšen ortodontski aparat bi bil najboljša rešitev za vaše zobe. V Dentalni Akademiji vam ponujamo ugodno ceno za stalni zobni aparat, ki je najboljša rešitev v primeru nepravilnega izraščanja zob. Če vaši zobje niso v pravilnem položaju, lahko to hitro in enostavno spremenimo s stalnim zobnim aparatom, ki se je izkazal kot zelo učinkovit. Del stalnega (fiksnega) zobnega aparata so gumice oziroma elastične ligature. Obstaja več različnih gumic, ki se razlikujejo po obliki, velikosti in barvi. Elastične gumice se namesti okoli krilc nosilcev, njihov namen pa je predvsem fiksacija žičnatega loka stalnega zobnega aparata. Izbirate lahko med različnimi barvami gumic. Nekateri stalni aparati ne potrebujejo gumic, če so nameščeni s samozapiralnim sistemom.


Fiksni zobni aparat: najbolj učinkovit ortodontski aparat

Fiksni zobni aparat zvezdice je najbolj učinkovit ortodontski aparat, njegova prednost pa je, da zobe premika iz nepravilnega v pravilni položaj v vseh smereh. Sile, ki delujejo na zob, so stalno delujoče, zato je prav fiksni oziroma stalni aparat izjemno učinkovit. Vaš ortodont vam lahko predpiše zdravljenje s fiksnim zobnim aparatom iz estetskih ali funkcionalnih razlogov. Odločite se lahko za kovinske temne zvezdice ali prozoren fiksni aparat (bele zvezdice). Na voljo pa so tudi druge barve zobnega aparata. Zobni aparat, katerega cena je pri nas zelo ugodna, je izdelan za vsakega posameznika individualno. Sname ga lahko samo ortodont, zato je tudi zelo učinkovit.

Zobni aparat Ljubljana cena


Skrb za higieno ob nošenju zobnega aparata

Verjetno ni potrebno podarjati, kako pomembno je, da redno in ustrezno skrbimo za higieno naših zob. V primeru nošenja zobnega aparata pa je higieni potrebno nameniti še večjo pozornost. Ščetkanje je pri nošenju stalnega zobnega aparata nekoliko oteženo, zato moramo biti kar se da natančni. Pomembno je, da sistematično očistimo tako zobe kot nosilce fiksnega aparata. O higieni in ščetkanju zob vas bo podučil naš ortodont. Vabljeni v Dentalno Akademijo, kjer boste deležni vrhunske ortodontske oskrbe in kjer boste za kakovosten zobni aparat plačali zelo ugodno ceno.

VEČ O ZOBNEM APARATU ZVEZDICE