Nevidni zobni aparati - estetika, obstojnost in higiena

Zobni aparati so oblika ortodonskega zdravljenja, ki s sodobnimi metodami ureja položaj zob. Z njimi zagotovimo idealno postavitev zob z natančno izdelanimi nosilci. Premikanje položaja zob je možno, ker je kost, ki obdaja in drži zobe v dlesnih prožna in se lahko preoblikuje. V zadnjem času so vedno bolj popularni nevidni zobni aparati. Le-te nudimo tudi pri Dentalni Akademiji v Ljubljani, centru za celostno zobozdravstvo.

zobni aparati

Kakšnen je učinek nevidnih zobnih aparatov

  • ESTETIKA: gre za najbolj očitno zunanjo spremembo. Z nevidnim zobnim aparatom oz. belimi zvezdicami dosežemo popolnoma preoblikovan estetski izgled.
  • OBSTOJNOST: ko so zobje naravno nepravilno postavljeni, to za seboj prinese še številne druge posledice. Na določenih mestih se lahko ustvarjajo preveliki pritiski, prihaja do obrabe in trajne poškodbe na zobeh, lahko tudi izgube zoba.
  • GOVOR: ob pravilni postavitvi zob se izboljša tudi izgovorjava.
  • HIGIENA: ob pravilno postavljenih zobeh je čiščenje in nitkanje veliko bolj učinkovito. Poleg tega je manj možnosti za nastanek kariesa in vnetja dlesni.
  • ZAŠČITA: Zaščitimo zobe pred zgodnjimi protetičnimi oskrbami.

    zobni aparat nevidni

Pri Dentalni Akademiji lahko izbirate med različnimi aparati. Izberete lahko nevidni zobni aparat s prozornimi keramičnimi nosilci (bele zvezdice). Nudimo pa tudi nevidni zobni aparati IVISALIGN in lingualni fiksni aparat, ki je bukalno nameščen. Če želite bolj tradicionalni zobni aparat barvne zvezdice s kovinskimi nosilci, vam nudimo tudi to možnost!

POTREBUJETE ZOBNE IMPLANTATE? >>>

NARAVNO ČIŠČENJE ZOBNEGA KAMNA

Ugodna cena zobnega aparata (zvezdice)

Tako zobozdravstvene storitve (puljenje zob, naravno čiščenje zobnega kamna) kot tudi zobni aparati so pri nas ugodni. Cene zobnih aparatov (zvezdic in preostalih) so res optimalne, poleg tega pa so pregledi v naši prijazni ordinaciji povsem prijetni. Ker vemo, da je strah pred zobozdravniškimi pregledi med populacijo zelo široko prisoten, radi poskrbimo za to, da je vzdušje pri nas res prijetno in pacientom prijazno. Več preberite na naši spletni strani: http://dentalna-akademija.si/zobni-vsadki/