Kopalniška keramika – ploščice vseh oblik, barv in velikosti

Kopalniška keramika ni niti približno več tako dolgočasna kot je bila nekoč. Se še spomnite, ko je praktično vsaka kopalnica izgledala enako? Velikosti in oblike ploščic so si bile zelo podobne. Zdaj pa k sreči ni več tako!

Keramične ploščice je sedaj mogoče kupiti v raznovrstnih barvah, oblikah in velikostih. Izbirate lahko celo med različnimi relifenimi izvedbami kopalniške keramike! Gladke ploščice so sedaj stvar preteklosti, saj je na voljo tridimenzionalna, reliefna ali mat izvedba keramike. Pustite domišljiji prosto pot ter oblikujte kopalnico, ki ste si jo vedno želeli.

Brečasna kopalniška keramika

Prenavljate kopalnico in si želite, da bi čimdlje ostala moderna? Ali pa je vaše celotno stanovanje opremljeno v mirnih, zemeljskih tonih? Potem vam svetujemo, da izberete kopalniško keramiko mehke in zaobljene oblike v zemeljskih barvah. V zadnjem času so namreč zelo priljubljene ploščice naravnega videza v imitaciji lesa ali marmorja.

Obdani s takšno keramiko se počutimo bolj sproščene ter povezane z naravo. Za umirjeno popestritev lahko izberete keramične ploščice v več različnih tonih ali mednje celo dodate mozaik iz manjših ploščic. Če pa si želite zares naravnega videza, pa vam toplo priporočamo talno keramiko v imitaciji lesa ali kamna.

Kopalniška keramika živahnih in pastelnih barv

Ste zelo živahni in bi radi, da se z vašim karakterjem sklada tudi vaše stanovanje? Opremite kopalnico s ploščicami živahnih barv! Poleg umirjenih tonov je v zadnjem času prav takšna keramika za kopalnice zelo priljubljena. Kombinirajte različne barve, tone, velikosti ploščic in reliefne oblike. Če pa vam žive barve ne odgovarjajo preveč, a si vseeno želite barvite kopalnice, je najboljša izbira keramika v pastelnih barvah.

Tako bo prostor izgledal živahno, a hkrati dovolj umirjeno. V kopalnici preživimo kar veliko časa, zato je pomembno, da nas kopalniška keramika navda z optimizmom in dobro voljo. Svetujemo vam le, da izberete barve, za katere se vam zdi, da bodo moderne še nekaj časa. Navsezadnje si keramičnih ploščic nihče ne želi prav pogosto menjati.

Velikost ploščic je zelo pomembna

Čeprav so so bile včasih vse ploščice enako velike, pa danes temu še zdaleč ni tako. Razlike v velikostih so ogromne – od zelo majhnih, s katerimi lahko oblikujemo razne vzorce, do zelo velikih. Slednjih sicer ne priporočamo, če je vaša kopalnica bolj majhna.

Kopalniška keramika velikih dimenzij se namreč bolj poda v velike prostore, saj jim da lep in sodoben pridih ter ga na videz malce pomanjša. Pri izbiri velikosti keramike bodite pozorni tudi na to, da vodoravne linije prostor vizualno razširijo, pokončne pa ga vizualno povišajo.

Pošlji povpraševanje
 • Nežna kopalniška keramika v modrem

  Keramika za kopalnice in oprema kopalnice Kopalniška keramika v modrem

 • Kopalniška keramika v modernem minimalističnem stilu

  Keramične ploščice in minimalistična kopalniška oprema Moderna kopalniška keramika

 • Keramika za kopalnice v bež barvi

  Svetla in čista keramika za kopalnice Keramika za kopalnice

 • Ploščice imitacija marmorja v kopalnici

  Talne in stenske ploščice v imitaciji marmorja Kopalniške keramične ploščice v imitaciji marmorja

 • Stenske ploščice teraco

  Stenske keramične ploščice traco za kopalnico Teraco keramične ploščice za kopalnico

 • Kopalniške keramične ploščice v imitaciji lesa

  Talne loščice imitacija lesa za kopalnico Kopalniška keramika v imitaciji lesa