Nagrobni spomeniki in nagrobniki iz kakovostnega kamna

Spomeniki in nagrobniki oz. nagrobni spomeniki so pomemben del v procesu našega žalovanja. S primernimi napisi spomeniki in nagrobniki počastijo življenje umrlega in ga s tem ohranjajo v lepem spominu. Nagrobni spomeniki (cenik) iz kvalitetnih materialov zagotavljajo izredno dolgo življenjsko dobo, ki prekaša vse ostale zapise, na primer papirne ali celo tehnološke. Tehnologija lahko zataji, nagrobni spomeniki iz kvalitetnega kamna in vklesani napisi pa kljubujejo tudi najostrejšim vremenskim vplivom skozi stoletja. Takšno trdoživost nam dokazujejo nagrobniki in spomeniki (cene) iz daljne preteklosti, ki vztrajajo še dandanes. V našem podjetju vam izdelamo umetelen ali preprostejši nagrobnik – popolnoma odvisno od vaših želja.

 

Nagrobni spomeniki – cene so ugodne, nagrobiki imajo prefinjene in zanimive oblike

Nagrobniki so lahko sestavljeni iz najrazličnejših kombinacij kamna, vsebujejo pa lahko kombinacijo večih vrst kamna in so najrazličnejših oblik. V našem podjetju sta na prvem mestu granit in kraški repen. Nagrobni spomeniki (cenik) vsebujejo intarzije, ki oplemenitijo obliko. Natančen in prefinjen nagrobni spomenik je izdelan z napravo Waterjet, ki z vodnim curkom natančno odreže primerno količino kamna. Ker je rez tako natančen, so lahko tudi cene ugodnejše – pošljite povpraševanje in v polje »Tema« vpišite »nagrobni spomeniki cene« ali »nagrobni spomeniki cenik«.

 

Nagrobni spomeniki in nagrobniki z vdelanimi intarzijami in nagrobnimi dodatki

Spomeniki (cene) imajo običajno vdelane napise, grob pa vsebuje še nagrobne dodatke na primer svetilke. Vse bolj in bolj se uveljavljajo nagrobne solarne svetilke, ki so vdelane v granitni kamen ali repen. Izberete pa lahko tudi kamnite vaze, cvetlice in druge dodatke in tako polepšate grob v celoti. Poleg celotne izdelave nudimo tudi obnovo nagrobnih spomenikov in grobov. Pošljite nam povpraševanje za cenik!

 

Kamnoseštvo Svetina | Spomeniki in nagrobniki, nagrobni spomeniki cene in cenik, povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2CC2B
Kamnoseštvo Svetina Aleksander s.p.
Naslov
Lokev 198D
6219 Lokev
Spletna stran
E-pošta
05 767 01 10
05 767 10 30
Seznam fraz
Spomeniki, nagrobni spomeniki, nagrobniki, nagrobni spomeniki cenik, spomenik, nagrobni spomenik, nagrobni spomeniki cene
ZEMLJEVID