Kamniti izdelki - Držalo za pršut - Beli marmor

Kamniti izdelki so lahko tudi odlično darilo za različne priložnosti, zato v podjetju Kamnoseštvo Svetina poleg vseh ostalih izdelkov iz kamna izdelujemo tudi razne manjše okrasne izdelke. Naravni kamen nas s svojo lepoto razvaja in daje našemu bivalnemu prostoru svojevrsten čar. Zato so okrasni kamniti izdelki nekaj posebnega. Izdelujemo jih iz granita, marmorja ali zelo kakovostnega kraškega kamna, imenovanega repen. Marmor je tako kot granit pomemben gradbeni in dekorativni material, vendar je manj odporen in trden. Čisti marmor imenujemo tudi beli marmor, s primesmi pa ima v glavnem sive in rdečkasto-sive lise.

Vse izdelke lahko izdelamo tudi po naročilu, pri katerem v celoti upoštevamo vaše želje. Na voljo so vam kamnite ograje, police, stopnice, nagrobni spomeniki in številni drugi kamniti izdelki. Na podlagi naših bogatih in dolgoletnih izkušenj pa vam bomo lahko tudi primerno svetovali.

Držalo za pršut iz kraškega kamna ali granita

Kamniti izdelki so lahko izdelani iz granita, marmorja ali kraškega kamna. Kraški kamen repen je vse bolj priljubljen dekorativni kamen. Po loščenju dobi njegova površina visok sijaj, zaradi česar so kamniti izdelki iz kraškega kamna izjemno lepi.

V naši ponudbi boste tako našli izdelke iz kraškega kamna, kot so držala za knjige v obliki Lipicanca ali pa male posodice za rože. Iz kraškega kamna je izdelano tudi držalo za pršut, ki je tudi po obliki podobno pršutu in je estetsko zelo elegantno, a hkrati praktično darilo. Beli marmor pa lahko na primer uporabimo pri izdelavi samostoječih kipcev.

Waterjet tehnologija za natančne reze in čiste linije

Da so kamniti izdelki čim bolj natančno izrezani in oblikovani, uporabljamo v naši delavnici najmodernejše stroje za rezanje, med njimi tudi waterjet stroj, ki kamen reže s pomočjo velike hitrosti vodnega curka. Natančnost reza nam omogoča izdelavo bolj zapletenih in zahtevnejših tridimenzionalnih (3D) oblik. Prednost razreza z vodnim curkom pa je tudi v tem, da material ohrani svoje lastnosti.

Naj vas kamniti izdelki iz naravnega kamna očarajo. Podarite ta čar tudi drugim - podarite jim izdelke iz kraškega kamna, marmorja ali granita.

Kamnoseštvo Svetina - povezave do naše spletne strani: