Kamniti tlaki iz kakovostnega kamna

Kamniti tlaki so izjemno trpežni tlaki, ki jih lahko uporabimo kot notranje ali zunanje talne obloge. Kamniti tlaki so lahko sestavljeni iz ene vrste kamna, lahko pa vsebujejo kombinacijo dveh ali več različnih. Takšni tlaki so zelo dekorativni, posebno če gre za kombinacijo ujemajočih se barvnih odtenkov in vzorcev. Za notranje talne obloge se običajno izbere tlak visokega sijaja, za zunanje talne obloge pa grobo do fino teksturirane tlake. Kamniti tlaki visokega sijaja so najpogosteje uporabljeni v razkošnih dvorcih in dvoranah...zakaj si jih ne bi privoščili tudi v vašem domu?

Kamniti tlaki dodajo pridih elegance in izbranega okusa

Obstajajo različni tlaki iz različnih materialov, toda samo kamniti tlaki so tisti, ki si utrejo pot v prefinjene prostore. V Kamnoseštvu Svetina so na voljo visokokvalitetne notranje in zunanje talne obloge, ki jih lahko poljubno zbrusimo. Odločite se lahko za različna brušenja in poliranja, vaš izbrani tlak pa bo tako polepšal vaš dom. Izberite granitni kamen, kraški repen ali marmor - v vsakem primeru boste izbrali vrsto kamna 1. kategorije. Če se boste odločili za kombinacijo dveh ali več vrst kamna, lahko sami določite vzorec tal, lahko pa vzorec za vaš novi kamniti tlak izberete v galeriji na naši spletni strani: www.kamnosestvo-svetina.si/izdelki/tlaki/index.html.

Kamniti tlak je sčasoma potrebno ponovno zbrusiti

Kamniti tlak se kljub izredni trdnosti ni trajnosti sčasoma obrabi. Še posebno, če je prostor zelo prehoden. Včasih pa se zgodi, da nam iz rok po nesreči padejo tudi kakšni predmeti, ki v tlak naredijo prasko ali dve. Po mnogih letih uporabe je zato kamniti tlak potrebno ponovno zbrusiti, če gre za zunanje talne obloge, notranji kamniti tlaki pa zahtevajo še ponovno poliranje. Grobo brušenje tlaka lahko izvedete tudi sami, saj vam v najem ponujamo brusilni stroj. Lahko pa to delo prepustite našim strokovnjakom, ki bodo poskrbeli za vrhunsko izvedbo. Pokličite Kamnoseštvo Svetina in izberite vaš novi kamniti tlak!

Kamnoseštvo Svetina | Kamniti tlaki, tlak, notranje in zunanje talne obloge, povezava do naše spletne strani: