Kamnite ograje, stopnice in prefinjene jerte - Granitni pult v kuhinji

Kamniti izdelki so v podjetju Kamnoseštvo Svetina rezultat dolgoletne tradicije ustvarjanja iz različnih materialov; tako iz granita kot iz kamna in marmorja. Marmor je tako kot granit pomemben gradbeni in dekorativni material, vendar je manj odporen in trden. Kot dekorativni element pa je izredno priljubljen tudi kraški kamen repen. Poleg kamnitih izdelkov, kot so nagrobniki in vodnjaki ali štirne, iz njega izdelujemo tudi kamnite izdelke za gradbeništvo, denimo kamnite ograje, stopnice in police, masivne jerte za okna, balkonske obrobe in tlake. V kuhinjo ali kopalnico pa vam lahko postavimo granitni pult.

Naša delavnica je tehnološko posodobljena - za izdelavo kamnitih izdelkov uporabljamo napredne stroje za razrez ter sodobno računalniško opremo. Naši mojstri za ročna dela so strokovno usposobljeni, o čemer priča dejstvo, da izdelujejo tudi zelo zahtevne intarzije. Da naše kamnite izdelke odlikuje visoka kakovost, pa dokazujejo tudi številna prestižna priznanja.

Ograje in stopnice iz kamna poudarjajo vaše stopnišče

Kamnite ograje in stopnice poleg funkcionalnosti stopnišču dajejo tudi estetski videz. Naravni kamen stopnicam daje poseben čar, občutek brezčasnosti in pridih prefinjenosti. Tako za ograje kot za stopnice lahko uporabimo vse vrste naravnega kamna. Možne pa so tudi različne obdelave stopnišča, na primer peskanje in krtačenje.


Kamnite okenske police lahko nadgradimo z oblogo iz naravnega kamna, ki jo lahko položimo na notranjo stran okvirja. Tako dobimo videz masivnega okenskega okvirja. Lahko pa vam masivne okenske okvire - jerte - tudi izdelamo. Podobno lahko naredimo tudi na vhodnih ali katerih drugih vratih in s tem poudarimo vhod v stavbo.

Granitni pult za zaokroženo podobo vaše kuhinje

Granit, naravni dekorativni kamen, je zelo cenjen kot dodatek za elegantno notranje oblikovanje. S svojimi vzorci in teksturo poživi prostor. Trdnost, odpornost in enostavno vzdrževanje pa mu omogočajo dolgo življenjsko dobo. Prav te lastnosti se odlično obnesejo na delovnih površinah v kuhinji. Kamniti granitni kuhinjski pult bo videz vaše kuhinje zaokrožil v skladno celoto, saj so zaradi bogate izbire različnih vrst in barv kamna možnosti kombiniranja praktično neomejene. Kamnite površine se impregnirajo z zdravju neškodljivimi premazi, tako da je tudi strah pred madeži odveč.

Kamniti granitni pult najdemo tudi v kopalnici. Ponavadi je ta zaradi bogate strukture in ohranjanja toplote izdelan iz različnih vrst marmorja ali oniksa.

Kamnoseštvo Svetina - povezave do naše spletne strani: