Kamnoseštvo Lokev - granitne police, kamnite stopnice, izdelava nagrobnih spomenikov

Kamnoseštvo Svetina iz Lokev je podjetje z dolgoletno tradicijo. V naši delavnici namreč izdelke iz kamna ustvarja že tretja generacija kamnosekov. Med našimi izdelki boste našli nagrobnike, spomenike, granitne okenske police, kamnite stopnice, mize in klopi, balkonske obrobe, razne lijake, korita ter manjše okrasne izdelke, kot so držala za knjige ali podstavki za pršut. Manjši okrasni kamniti izdelki so lahko tudi odlično darilo. Ena od naših dejavnosti pa je tudi izdelava nagrobnih spomenikov.

Naši mojstri obvladajo tudi ročna dela, kot so gravure, zelo zahtevne intarzije in ročno klesanje črk. Delavnico smo z leti tehnološko posodobili z najmodernejšimi stroji za rezanje, med katerimi je tudi waterjet stroj za razrez z vodnim curkom. Pri načrtovanju izdelave kamnitih stvaritev pa se poslužujemo sodobnih in izjemno uporabnih računalniških programov.

Kakovost naših izdelkov poleg dolgoletnih in bogatih izkušenj dokazujejo tudi najprestižnejše nagrade in priznanja, ki smo jih prejeli na več razstavah in sejmih po Sloveniji.

Kamnoseštvo ima na Krasu dolgoletno tradicijo

Kamnoseštvo ima na Krasu dolgoletno tradicijo gotovo tudi zato, ker gre za kamnito pokrajino. Kamnoseštvo Svetina iz Lokev ima poleg granita na zalogi tudi zelo kakovosten kraški kamen repen, ki je kot okrasni kamen izredno priljubljen za izdelavo nagrobnikov in vodnjakov. Vse naše izdelke, tudi štirne, vam lahko izdelamo tudi po naročilu.

Izdelava nagrobnih spomenikov pa tudi granitnih polic in kamnitih stopnic po naročilu je preprosta, pri izbiri želenega izdelka pa so vam lahko v veliko pomoč katalogi s fotografijami iz naše ponudbe. Vselej vam je na voljo tudi naša strokovna pomoč. Potrudili se bomo in vam pomagali izbrati pravšnji izdelek, ki bo vašemu bivalnemu okolju dal prav poseben pečat.

Granitne okenske police in kamnite stopnice dajejo prostoru poseben čar

Za gradnjo stanovanja in tudi poslovnih objektov je granit izredno priljubljen material. Odlikuje ga namreč cela vrsta prednosti, med katerimi je gotovo najpomembnejša odpornost na zunanje vplive oziroma na vremenske nevšečnosti. Zato je granit kot gradbeni material praktično ''večen''. Najpogostejši izdelki iz tega materiala so granitne police pa tudi kamnite ograje in stopnice. Zaradi svoje unikatnosti, lepega in naravnega videza daje granit prostoru prav poseben in prefinjen čar.

Kamnoseštvo Svetina iz Lokev - z veseljem smo vam na voljo!

Kamnoseštvo Svetina - povezave do naše spletne strani: