Waterjet vodni razrez aluminijaste ali druge pločevine in kamna

Waterjet je naprava, ki s pomočjo vodnega curka natančno razreže vse vrste materialov. Razrez z vodnim curkom je zelo uporaben pri oblikovanju kamnitih izdelkov, saj je natančno in hitro rezanje z vodnim curkom veliko bolj učinkovito od drugih metod rezanja. Waterjet razrez z vodnim curkom je zelo primeren za tiste materiale, ki ne prenesejo vročega rezanja oziroma so občutljivi na visoke temperature. Zato je rezanje z vodnim curkom ali vodni razrez imenovan tudi hladni razrez. Waterjet tako nudi natančen in kakovosten razrez kamna (granit, repen, marmor in drugi), razrez pločevine in stiroporja, razrez aluminija in pene, gume in še več.

Waterjet razrez z abrazivnim vodnim curkom omogoča prihranek

Waterjet razrez pločevine z abrazivnim vodnim curkom nam zaradi izjemno natančnega oblikovanja omogoča prihranek materiala in posledično tudi denarja. Za Waterjet rezanje z vodnim curkom ne potrebujemo veliko dodatnega orodja, saj večino dela opravi sam. Z Waterjet napravo lahko razrežemo kose aluminija, kamna, gume ali druge pločevine velikosti 3100 mm x 2000 mm in največje debeline 300 mm. Vodni razrez omogoča nizke temperature obdelave, saj bi se določeni materiali ob višjih temperaturah poškodovali, npr. pena ali stiropor. Waterjet vam tako nudi najvišjo kakovost robov in izjemno dekorativne oblike. Razrez aluminija ali pločevine, kamna ali gume še nikoli ni bil tako preprost in hkrati ekološki. Waterjet razrez z vodnim curkom v okolje ne oddaja nobenih plinov ali hlapov in je računalniško voden.

Waterjet vodni razrez za različne dekorativne ali praktične elemente

Waterjet razrez z vodnim curkom nam omogoča ustvarjati oblike, ki so bile prej zelo zahtevne in zamudne. Izberete lahko izdelke galerije na naši spletni strani ali pa se domislite povsem svojih oblik in izdelkov, ki vam jih bomo z veseljem izdelali. Waterjet rezanje z vodnim curkom nudi vrhunsko oblikovanje za vse okuse. Obiščite nas!

Kamnoseštvo Svetina | Waterjet razrez aluminijaste pločevine z vodnim curkom, vodni razrez kamna, razrez pločevine, razrez aluminija, povezava do naše spletne strani: