Pošlji povpraševanje

Ploščice granitogres - zunanje keramične ploščice z manjšo vpojnostjo in odporne proti zmrzali

Ploščice granitogres so keramične ploščice za zunanjo uporabo, ki se od notranjih ločijo predvsem po strukturi materiala, iz katerega so narejene. Granitogres zunanje keramične ploščice imajo bistveno manjšo vpojnost, zaradi česar so odporne proti zmrzali in se vgrajujejo na terase, balkone, dvorišča, nadstreške in druge zunanje pohodne površine.

Ploščice granitogres - zunanje keramične ploščice

Nudimo vam notranje in zunanje keramične ploščice granitogres

Naše podjetje je v veliki meri usmerjeno prav v ponudbo keramičnih ploščic in kopalniške keramike, pri čemer ploščice granitogres kraljujejo zunanjim površinam, notranjim pa odlične talne keramične ploščice, ki so namenjene vsem, in stenske keramične ploščice, ki so namenjene suhim in bolj vlažnim prostorom. 

Granitogres zunanje ploščice odlikuje izjemna trdnost, trpežnost in dolga življenjska doba, saj so odporne na zelo nizke temperature in velika temperaturna nihanja. Če so položene pravilno, vam lahko služijo dolga leta. Priporočamo vam, da izberete dobrega izvajalca del oz. keramičar, ki bo svoje delo opravil kvalitetno. 

Zunanja keramika

Ploščice za hodnike so denimo del talne keramike, ki jo lahko izbirate v različnih barvah, dimenzijah in materialih, medtem ko je zunanja keramika usmerjena v trpežnost materialov in njihovo obstojnost. Vabljeni v naš salon kopalniške opreme v Ljubljani, kjer si ploščice za hodnike, zunanje keramične ploščice in drugo kopalniško keramiko lahko tudi ogledate in si izberete pravo za vas.

Granitogres zunanje ploščice