Pošlji povpraševanje

Bosonogi copati in čevlji za otroka omogočajo naraven razvoj stopal


Bosonogi copati in čevlji so posebej zasnovani za podporo naravnemu razvoju otroških stopal. V podjetju Harvey želijo le najboljše za naše najmlajše, zato so izdelali linijo bosonoge obutve za prve korake, ki nudi popolno svobodo. Otroci se v njej počutijo, kot da so bosi, saj copati in in čevlji zagotavljajo potrebno mehansko in toplotno zaščito za občutljiva otroška stopala. Te lastnosti so ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje med raziskovanjem sveta.

Bosonogi copati

Bosonogi copati so estetski in praktični

Ko otroci shodijo in začnejo z radovednimi očmi odkrivati svojo okolico, se morajo pri tem čimbolj svobodno počutiti. Le tako se bodo njihova stopala pravilno razvila, obenem pa jim bo medhojo  prijetno. Bosonoga obutev za prve korake se prav v tem razlikuje od ostalih copatkov in čevljev, saj ne tišči in ne ovira svobodnega gibanja.


Bosonoga obutev za prve korake je primerna za vsakodnevno uporabo

Bosonogi copati so izjemno udobni in praktični, zato jih lahko otroci nosijo praktično kadarkoli. Idealni so za nošenje tako doma, kot v vrtcu. Ker jih odlikujejo kakovostni materiali, kot sta bombaž in usnje, ki omogočajo »dihanje«, se otroška stopala v njih ne potijo. Nelagodja tako nikoli ne občutijo, saj je edinstven anatomski podlat Softflex oblikovan na povsem poseben način. Njegova dobro premišljena oblika spodbuja naravno gibanje in pravilen razvoj stopal. Otroci se počutijo zares svobodno, saj podplat ne daje le naravne opore, temveč obenem omogoča tudi večjo gibljivost in udobje med hojo. Copati za otroke so praktični tudi za obuvanje in sezuvanje, saj so zelo mehki. Najmlajši tako uživajo v raziskovanju novih zanimivosti in zlahka zadovoljijo svojo brezmejno radovednost.


Bosonogi copati so prikupnega videza

Bosonogi čevlji za otrokeČeprav je udobje pri izbiri obutve zagotovo na prvem mestu, pa seveda ne smemo pozabiti niti na estetiko. Tako kot odrasli, tudi otroci radi izgledajo moderno, zato je bosonoga obutev za prve korake res odlična izbira. Razvijalci so namreč posebno pozornost posvetili tudi videzu. Na voljo je ogromno različnih modelov, barv in vzorcev, ki navdušujejo prav vse otroke. Vas skrbi, da bodo nove copate vaši najmlajši hitro prerastli? Majhna stopalca res hitro rastejo, a kljub temu ni razloga za strah. Vsi modeli so na voljo v širokem razponu velikosti, od številke 18 do 28, kar zagotavlja, da se otrokom od njih zelo dolgo ne potrebno posloviti.


Bosonogi čevlji za otroke so kakovostni in udobni

Podobno kot bosonogi copati, so tudi bosonogi čevlji za otroke oblikovani zelo premišljeno. Ker vsebujejo anatomsko oblikovano in mehko oblazinjeno ležišče z notranjikom, omogočajo optimalno oporo in udobje. Ti dve lastnosti sta še posebej pomembni za zdrav in naraven razvoj otroškega stopala. Pravilna podpora je ključna v času hitrega razvoja in rasti.


Bosonoga obutev za prve korake je enostavna za uporabo

Pri copatih in čevljih za najmlajše je način odpiranja bistveno pomembnejši kot pri obutvi za odrasle. Prav zato so razvijalci posebno pozornost namenili enostavnosti uporabe – sistem zapiranja na ježka je idealen za najmlajše, saj omogoča, da se otroci lahko sami obujejo in sezujejo. Doma, v vrtcu, na obisku pri prijateljih ali kjerkoli drugje je to zelo praktično, saj pomoč odraslih ni potrebna. Enostaven in hiter način zapiranja tako ne spodbuja le samostojnosti otroka, temveč prihrani tudi veliko časa staršem, ki so v hitrem tempu vsakdanjika pogosto prezaposleni.

Obutev za otroška stopala

Bosonogi čevlji za otroke so super izbira za deklice in dečke

Otroška obutev blagovne znamke Baldino predstavlja vrhunec udobja in kakovosti, poleg tega pa se ponaša z raznoliko ponudbo. Velikosti od 18 do 28 so primerne za različne starostne skupine, najmanjših pa ne razočarajo niti različni barvni vzorci. Bosonogi čevlji za otroke so zares skrbno in premišljeno oblikovani, zato so primerni za oba spola. Različne barve in vzorci navdušijo prav vsakega, ne glede na starost in modne preference.

Bosonoga obutev za prve korake

Na voljo so različni stili, vključno z estetskimi balerinkami za punčke, udobnimi zaprtimi čevlji za dečke in praktičnimi sandali za oba spola. Modeli so primerni za vse letne čase in priložnosti, saj so narejeni iz najboljšega usnja. Le-ta zagotavlja dolgotrajnost in vzdržljivost uporabe. Nekateri bosonogi čevlji za otroke so opremljeni tudi z usnjeno podlogo, kar še dodatno zagotavlja zdravo okolje za otroška stopala.


Zakaj torej izbrati bosonogo obutev za prve korake?

Bosonogi copati in čevlji nudijo otrokom svobodo, ki si jo zaslužijo, obenem pa zagotavljajo pravilen in naraven razvoj. Ker so anatomsko oblikovani, zračni, udobni in praktični zadovoljujejo tudi ortopedsko stroko. Bosonogi copati ter različni modeli balerink, zaprtih čevljev in sandalov so tudi vzdržljivi, praktični za obuvanje in sezuvanje ter izjemno prikupnega videza. Ker kakovostni materiali preprečujejo nelagodje, jih otroci zelo radi nosijo. Čeprav se v njih ne potijo niti jih ne zebe, se med hojo počutijo, kot da so bosi. Na tla imajo podoben oprijem kot koža otroških stopal, zato v njih uživajo v vseh trenutkih dneva. Če želite svojim najbližjim prvoščiti le najboljše, pobrskajte po spletni trgovini Harvey. Ker je njihova ponudba bosonogih čevljev za otroke izjemno pestra, smo prepričani, da vas bodo različni modeli navdušili.