Natikači za zdrava stopala in odlično počutje

Natikači podjetja Harvey d.o.o. so bili od začetka proizvodnje (2001) usmerjeni k najvišji kakovosti, lahkotnosti in udobnosti. Izdelujemo delovne natikače, natikače za vsakodnevno dolgotrajno uporabo in tudi za prosti čas. Naši ženski natikači in moški natikači so odlični za zaposlene v zdravstvu in v številnih drugih dejavnostih, kjer delavci večino časa stojijo na nogah in morajo biti primerno temu obuti.

Blagovna znamka Dr. Harvey je rezultat večletnega razvoja anatomskih natikačev, ki delujejo na refleksne točke na podplatih.

Ženski anatomski delovni natikačiMoški anatomski delovni natikači

Zakaj so Dr. Harvey natikači tako posebni?

Na trgu je veliko obutve, tudi natikači so na voljo v najrazličnejših stilih, oblikah, barvah ... Smo pa eni redkih proizvajalcev, ki pri natikačih nismo razmišljali samo o sproščenih poletnih dneh, ampak so bili naš cilj vedno udobni, kakovostni natikači, tudi certificirani kot delovna zaščita. Na nogi so popolnoma lahkotni in zato odlični za večurno rabo. Vemo, kako lahko neprimerna obutev deluje na našo splošno počutje ter ustvarja bolečine v stopalih, tudi hrbtenici ... Vsi naši ženski in moški natikači so prilagojene oblike, premišljenih pozicij in posebne trdote, zato delujejo na refleksne točke na podplatih. Uporaba naše obutve stimulira krvi obtok, kar dobro vpliva na posameznikovo počutje. Zdravje stopal in počutje naših strank sta naši najpomembnejši prednosti, smo pa do danes razvili že zares široko paleto obutve. Priljubljeni so tako naši delovni natikači kot natikači za prosti čas.

Kako se je rodila naša blagovna znamka?

Dr.Harvey natikačiAngleški zdravnik in fiziolog William Harvey je prvi natančneje preučeval princip delovanja srca in krvnega obtoka ter postavil poglavitne teze. Vse to se je dogajalo okrog leta 1650. Ker naši natikači temeljijo na teh spoznanjih in stimulirajo krvni obtok, smo se odločili, da se bo naša blagovna znamka imenovala Dr. Harvey. Danes je proizvodnja že močno razširjena in vsebuje različne izdelke, a še vedno je osnova našega delovanja obutev, ki je zdrava za stopala in uporabnikom prinaša veliko zadovoljstvo.

Komu so natikači namenjeni in kaj vse ponujamo?

Ponujamo dovršene ženske natikače in moške natikače. Modele sami razvijamo, oblikujemo, izdelujemo in prodajamo. Bogat je naš program profesionalne obutve (anatomski natikači, delovni natikači), ki je primerna za različne dejavnosti. Naša ortopedska obutev spada pod certificirano delovno zaščitno obutev za zaposlene. Je inovativnih oblik, ravno prave trdote, iz kvalitetnega usnja. Z njo si lahko tudi obute noge spočijejo, čeprav morate veliko stati.

Ženski in moški natikači za prosti čas in vsakdanjo rabo imajo prav tako dodano vrednost. So zelo zračni, anatomsko oblikovani, imajo mehko ležišče in notranjost iz antibakterijskih materialov. Ti preprečujejo neprijetne vonjave, razvoj glivic in bakterij. Dobra novica je tudi, da redno ustvarjamo najrazličnejše modele, z zanimivimi barvnimi kombinacijami, vzorci, različno visokimi podplati in sistemi zapiranja (zaponke, ježki ...). Izbirate lahko med odprtimi ali zaprtimi natikači, japankami, cokli in sandali. Obutev je prilagodljiva in lepo oprime nogo.

Ženski natikači za prosti časMoški natikači za prosti čas

Naročite naše natikače

Do svojega para natikačev boste hitro in preprosto prišli z obiskom naše spletne strani, kjer smo postavili sodobno spletno trgovino. V njej lahko prebrskate med vsemi izdelki, ki jih ponujamo - poleg natikačev še hišne copate, otroško obutev, pohodno obutev in različne dodatke (balzami, vložki).

Posebej smo izpostavili nove artikle, najbolj prodajane artikle in pa akcije, kjer boste odlične natikače in druge izdelke lahko dobili po znižani ceni. Prebrskajte med ženskimi natikači, moškimi natikači in otroško obutvijo, da najdete izjemno obutev za vso družino. Naročilo vam vzame samo nekaj klikov, obutev pa vam dostavimo na želeno lokacijo. Naše natikače pa prodajajo tudi številne prodajalne po vsej Sloveniji. Poiščite sebi najbližjo in preizkusite vam ljube modele. Zagotavljamo, da vam bodo noge še kako hvaležne, vaš vsakdan pa bo opazno prijetnejši.