Ortopedska obutev za odrasle in otroke

Ortopedska obutev mora biti tako estetska, kot ugodna za zdravje stopal in posledično celotnega telesa. Ortopedski natikači, čevlji, copati in druga obutev, ki jo nosite naj bo prožna, zračna in izdelana iz kakovostnih materialov, kateri bodo ustvarjali optimalne pogoje pri hoji.

Ortopedska obutev za ženske in moške

Če se poglobite v izdelavo ortopedskih natikačev iz naše ponudbe, boste opazili poudarjene refleksne točke. Le-te blagodejno vplivajo na počutje saj stimulirajo krvni obtok. Ker je prekrvavitev boljša so celice po telesu dobro nahranjene s kisikom in hrano, to pa pozitivno vpliva na celoten organizem. Nošenje ortopedske obutve je izredno pomembno za ljudi, ki imajo težave s ploskimi stopali, koleni, kolki in seveda hrbtenico. Ta mora biti zračna, nuditi mora toplotno in mehansko zaščito, dober oprijem, nujen pa je kakovosten material iz katerega je ortopedska obutev izdelana, saj bo le tako vzdržljiva in bo obdržala prvotno obliko.

Na naši spletni strani si lahko ogledate veliko ponudbo ortopedskih copat, ki bodo poskrbeli za dobro počutje tudi ko boste doma, vam omogočili počitek in olajšali morebitne bolečine.

Strokovnjaki radi poudarjajo, da je ortopedska obutev odlična preventiva za zdravje stopal in hrbtenice ter priporočajo njeno redno nošenje.

Za zaposlene v različnih dejavnostih

Ortopedska delovna obutev je primerna za zaposlene v različnih dejavnostih. Anatomske oblike, različne trdote ter pritisk na refleksne točke stopal, olajšajo dolge ure stanja na delovnem mestu. V ponudbi so ortopedski natikači za moške in ženske, zaprti ali z luknjicami za zračenje v toplejših dneh, različnih modelov, barv in oblik. Izdelani so iz kombinacije zdravilnih rastlin in zelišč Salthyment, naravni material pa je še dodatna pozitivna lastnost ortopedskih natikačev, ki jih lahko najdete pri nas. Prav tako boste na spletni strani našli kakovostne ortopedske vložke za čevlje, ki jih je mogoče obrezati na potrebno velikost in tako prilagoditi svoji obutvi. Oglejte si ponudbo in nam pišite ali nas pokličite. Za informacije smo vam vedno na voljo.

Ortopedska delovna obutev za dolgotrajno stanjeDodatki za obutev - vložki