Pošlji povpraševanje

Ortopedska obutev, v kateri se spočijejo utrujene noge

Če smo v službi večino dneva na nogah, se lahko hitro pojavijo težave z utrujenostjo v nogah, poslabšano cirkulacijo, pekočimi stopali in druge nevšečnosti. Rešitev za to je kvalitetna in udobna obutev. Podjetje Harvey d.o.o. razvija, oblikuje in izdeluje kvalitetno in certificirano delovno obutev znamk Dr. Harvey in LEDIeco, ki je namenjena tako moškim kot ženskam. Pomembna je zlasti za delavce v zdravstvu, trgovinah in drugih dejavnostih, ki med delom veliko časa preživijo na nogah. Pri stoječem delu lahko pride do zdravstvenih zapletov, kot sta zastajanje krvi in preobremenitev zaklopk. To lahko vodi v nastanek krčnih žil in neprijeten občutek utrujenih in težkih nog. V spletni trgovini podjetja Harvey je na voljo ortopedska obutev različnih modelov, ki se popolnoma prilega nogi in ji omogoča, da je sproščena tudi po večurnem stanju. Zasnovana je tako, da pritiska na refleksne točne na stopalih in stimulira krvni obtok. Perforirano ležišče stopala medtem nudi še izboljšan učinek udobja.

moška porfesionalna obutev

Ortopedska obutev s protiglivičnim delovanjem

Večina Harveyjeve ortopedske obutve vsebuje obloženi vmesni del notranjika, izdelan iz kombinacije zdravilnih zelišč in rastlin. Gre za podznamko Salthyment, znotraj katere izdelujejo vložke in notranjike iz izvlečkov žajblja, timijana in mente, ki delujejo antibakterijsko in proti neprijetnim vonjavam. Harveyjeva obutev je izdelana tako, da s pomočjo svoje premišljene oblike pritiska na refleksne točke stopal in posledično spodbuja kroženje krvi ter s tem ugodno vpliva na počutje. V njihovi ponudbi najdemo tudi obuvala, primerna za prosti čas ali pohodništvo, hišne copate ter otroške copatke. Podjetje Harvey, ki je začelo delovati leta 2001, je dobilo ime po angleškemu zdravniku, fiziologu in anatomu Williamu Harveyju, ki je sredi 17. stoletja odkril, kako deluje srčno-žilni sistem.

PREVERITE PONUDBO PROFESIONALNE ORTOPEDSKE OBUTVE

Otroška obutev, ki spominja na hojo z boso nogo

Ortopedi si niso enotni, ali je bolje, da je otroška obutev ortopedsko oblikovana (oziroma vsebuje tako imenovane ortopedske vložke) ali ne. Vsi so zagovarjajo, naj otrok čim več časa hodi bos. V podjetju Harvey so pri sestavi ponudbe otroške obutve izhajali iz obeh usmeritev. V njihovi spletni trgovini so tako na voljo čevlji dveh znamk – Baldino, ki je anatomsko oblazinjena, in Bosa noga, ki ustvarja pogoje za hojo, podobne tisti z bosimi stopali. Obe vrsti obutve sta vzdržljivi, mehki in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Oblikovani sta tako, da omogočata, da se nežno otroško stopalo razvija po naravni poti. Na voljo je raznovrstna ponudba obutve – od balerink, čeveljčkov, sandalov do copatkov v različnih barvah in vzorcih. Obutev Bosa noga je izdelana iz bombaža in usnja ter zasnovana tako, da ne drsi in ima dober oprijem, hkrati pa diha in ohranja stopalo toplo. Čeveljčki znamke Baldino so iz visokokakovostnega usnja z mehkim in anatomsko oblikovanim ležiščem, ki ščiti otroško stopalo. Zaradi enostavnejše uporabe se zapirajo s pomočjo ježka. Otrok se lahko postavi na noge že, ko ima številko stopala 18, zato se Harveyeva ponudba otroških obuval začne že pri tej številki in sega do številke 28.

otroški copatki

Moška in ženska obutev, ki zagotavlja največje udobje

Ženska in moška obutev iz spletne trgovine Harvey je namenjena zlasti tistim, ki so dlje časa v stoječem položaju in potrebujejo obuvalo, v katerem se bodo njihove noge spočile in bodo deležne največje stopnje udobja. Pri Harveyju lahko najdemo širok spekter obutve za oba spola, ki je anatomsko oblikovana, zračna, udobna in izdelana iz kvalitetnega tekstila ali usnja. Na voljo so hišni copati, profesionalna ortopedska obutev, pohodni čevlji ter obuvala za prosti čas, kot so japonke, natikači, cokli, sandali ipd. Ponujajo nabor najbolj kakovostnih znamk in pestro paleto modelov, barv in vzorcev. Pri njih lahko najdemo tudi dodatke, kot so krema ali balzam za usnje ter vložki.

podjetje Harvey