Natikači, ki združujejo izjemno udobje z modnim videzom

Natikači naj bodo praktični, udobni in lahkotni. Čeprav gre za enostavnejšo obutev, mora nuditi dovoljšnjo oporo, sploh če so v igri delovni natikači. Velikokrat se zato uporablja kar izraz ortopedski natikači, saj je obutev prilagojena anatomiji človeških stopal, bodisi otroški, ženski ali moški. V podjetju Harvey d.o.o. smo že od začetka naše proizvodnje v letu 2001 usmerjeni k vrhunskim natikačem, ki imajo dodano vrednost. Naša obutev deluje na refleksne točke na podplatih in je odlična za zaposlene v različnih dejavnostih in profesijah, na primer za zdravstvene delavce, frizerje, kuharje ... 

DR.Harvey

Vsakdo, ki večino dneva preživi na nogah, si zasluži delovne natikače najvišjega standarda.

Profesionalni ortopedski natikači

V podjetju sami razvijamo, oblikujemo in izdelujemo profesionalne ortopedske natikače za moške in ženske. Naša blagovna znamka Dr. Harvey je cenjena že veliko let in spada pod certificirano delovno zaščitno obutev. Na trgu sicer najdete ogromno usnjenih natikačev, a težko boste našli tako lahkotne in varne, kot so naši. Tudi po več urah stanja vam bo udobno. Za to je poskrbljeno s prilagojeno obliko, premišljenimi položaji in tudi primerno trdoto. Ortopedski natikači stimulirajo krvni obtok, kar zelo dobro vpliva na počutje uporabnika. Nikoli si ne bi mislili, da so tudi obute noge lahko spočite, a prav to je naša misija. Zdrava stopala in udobje pri delu - popolna kombinacija za vsak dan.

Moški delovni natikači anatomsko oblikovaniŽenski delovni natikači z anatomskim podplatom

Več o ortopedski delovni obutvi

Simpatični in kvalitetni natikači za prosti čas

Nismo se omejili le na delovne natikače, ampak seveda ponujamo tudi obutev za prosti čas in vsakdanjo rabo. Pripravili smo raznolike modele za vse okuse, tako da najdete zaprte in odprte natikače, japonke, cokle in sandale. Različne barve, vzorci, višina podplata in način zapenjanja poskrbijo, da zagotovo najdete prave zase. Vsi naši natikači, tudi te za prosti čas, so anatomsko oblikovani. So šivani, imajo mehek notranjik ter primerno oblikovanje podplata. Dopolnili smo jih še z notranjostjo iz antibakterijskih materialov z izvlečki zelišč. Na ta način preprečujemo razvoj glivic, bakterij in neprijetnih vonjav. Na voljo je tako moška kot ženska obutev za vse starosti.

Ženski usnjeni natikači za prosti časMoški usnjeni natikači za prosti čas

Kateri material je najboljši?

Ker se vedno oziramo po najboljših standardih, smo zelo previdni tudi pri izbiri materialov. Naši usnjeni natikači so zelo prijetni, trpežni in modni. Natikači so velikokrat izdelani na naravni pluti (fussbet). Tudi sicer se držimo smernice, da uporabljamo naravne materiale, ki se jih nato dopolni z različnimi barvnimi motivi. Namesto močnih lepil modele obutve raje šivamo. Kakovost vzdržujemo tudi pri zaponkah, elastiki in paščkih, saj se zavedamo, da so to najbolj obrabljivi deli. Naš cilj je, da ima vsak natikač dolgo življenjsko dobo in da tekom nje ne zgublja preveč na svoji vrednosti. 

Usnje za obutev

Moderni modeli natikačev

Udobje in moda se nikakor ne izključujeta. Čeprav ortopedski, so naši modni natikači še vedno izredno privlačnega videza. Všečni bodo uporabnikom v različnih življenjskih obdobjih. V naši trgovini najdete tudi kar nekaj dodatkov. Na voljo so odlični vložki za čevlje, tudi usnjeni vložki Salthyment z antibakterijskim materialom in s tremi izvlečki zelišč. Za vzdrževanje vaših usnjenih natikačev izberite naš balzam za usnje, ki je izdelan na osnovi čebeljega voska. Tako boste natikače dolgo držali v odlični formi, da vam bodo dobro služili. Vso našo ponudbo si lahko ogledate v sodobni spletni trgovini, kjer boste enostavno brskali med različnimi izdelki. Poleg natikačev ponujamo tudi zelo dobre hišne copate, otroško obutev in pa pohodniške čevlje. Izdelke podjetja Harvey najdete tudi v številnih prodajalnah po vsej Sloveniji, kjer lahko v živo preizkusite različne priljubljene modele. Verjamemo, da bodo z našimi ortopedskimi natikači dnevi lepši, noge pa bolj sproščene. Zdaj je prav čas, da si omislite novo poletno obutev in uživate v toplejšem vremenu.