Pošlji povpraševanje

Copati za vso družino

Copati niso del vsake kulture, a v Sloveniji so stalnica. Vsakdo potrebuje svoje hišne copate, prav pa je, da jih imamo pripravljene tudi za goste. V podjetju Harley d.o.o. oblikujemo in izdelujemo krasne copate z izjemnimi lastnostmi. So visoke kakovosti, iz antibakterijskih materialov in anatomsko oblikovanim podplatom.

Še posebej se na copate zanesemo v mrzlih mesecih, ko nas rado zebe.

Moški hišni copatiUsnjeni ženski copati

Topli copati so prava uteha in zatišje pred mrzlo okolico.

S pogretimi stopali se takoj počutimo bolj prijetno in sproščeno ter lahko v polnosti uživamo vsak dan. Moški in ženski hišni copati našega podjetja imajo debel podplat in so iz prijetnih materialov, ki vas takoj pogrejejo. So izredno udobni in odporni proti obrabi.

Kakšni naj bodo otroški copati

Največ sprememb, mnenj in različnih napotkov smo bili deležni za otroške copate, sploh tistih za najmlajše. Ortopedski strokovnjaki se niso vedno strinjali, kakšni naj bodo copatki za prve korake, so se pa strinjali vsaj v tem, da naj otrok čim več hodi bos in tako ohranja naravno držo in lok stopala. Zato smo razvili otroške copate, ki kar najbolj posnemajo pogoje pri hoji bose noge (podplat Softflex). Copatki za prve korake Boga noga nudijo primerno toploto in mehansko zaščito ter odličen oprijem, a omogočajo naraven razvoj otroških stopal. Seveda smo pomislili tudi na to, da morajo biti otroški copati praktični - da se jih enostavno obuje in sezuje, ter da kljub redni rabi ohranjajo svojo obliko, vzdržljivost in uporabnost.

Otroški ortopedski copatiOtroški copati za vrtec

Copatki za prve korake so na voljo od številke 18 do številke 28. Dobite jih lahko v simpatičnih barvnih kombinacijah in zanimivih vzorcih. Otroci jih bodo hitro vzljubili ter z veseljem nosili doma in v vrtcu.

Copati z različnimi motivi so pakirani v lični embalaži in so odlična ideja za darilo za različne ljube osebe. Dobrih copat se vsakdo razveseli.