Kvalitetni otroški čevlji Baldino in otroški copati Bosa Noga za prve korake

Obutev Bosa NogaV prodajni ponudbi slovenskega podjetja Harvey d.o.o., ki je specializirano za razvoj, izdelavo in prodajo udobne, lahke in najbolj kakovostne otroške obutve, so na voljo usnjeni otroški čevlji, sandali in balerinke blagovne znamke Baldino ter otroški copati blagovne znamke Bosa Noga, ki jo izdelujejo v Sloveniji.

Otroški čevlji Baldino imajo certifikat, ki zagotavlja, da so obuvala za otroke izdelana iz najbolj kakovostnih materialov. Poleg tega to otroško obutev odlikuje tudi anatomska zasnova z mehkim oblazinjenim ležiščem in vložkom, kar spodbuja naraven in zdrav razvoj otroškega stopala, ki še raste. Široka ponudba različnih modelov otroških čevljev je izdelana iz najbolj kakovostnega usnja in usnjene podloge. Bosa Noga otroški copati za najmlajše, ki še hodijo v vrtec, pa ustvarjajo pogoje, ki so najbližji hoji bose noge. Ta mehka in trpežna otroška obutev ima anatomsko zasnovo v zgornjem delu, na peti in na prstih, ter edinstven anatomski podplat z notranjikom, ki se samooblikuje glede na stopalo.

Otroški čevlji Bosa NogaOtroški copatki Bosa noga

Otroška obutev Bosa Noga s posebno anatomijo za zdrav razvoj stopal

Bosa Noga otroški čevlji so razviti in izdelani v Sloveniji, v podjetju Harvey d.o.o.. Čevlji so namenjeni najmlajšim otrokom, ki se šele začenjajo postavljati na noge in hoditi.

Otroški čevlji za prve korake Bosa NogaOtroški čevlji za prve korake posnemajo boso hojo, saj so si priznani ortopedi in stroka enotni, da naj mlajši otroci čim več hodijo bosi, zato da bi se stopala zdravo formirala, kar pa pomembno vpliva tudi na hojo v kasnejših obdobjih. Ker pa otroci nimajo možnosti, da bi ves čas hodili bosi, je pomembno, da je otroška obutev zasnovana tako, da ustvarja pogoje, ki so najbližji hoji bose noge. Prav zato otroški čevlji blagovne znamke Bosa Noga nudijo optimalno mehansko in toplotno zaščito z notranjikom, ki omogoča takšen oprijem na tla, ki je podoben oprijemu bosega stopala na naravno površino. Prav zato ti spodbujajo naraven razvoj otroških stopal. Pri tem so v podjetju Harvey d.o.o. za otroške čevlje razvili tudi edinstven podplat Softflex, ki posnema anatomijo otroškega stopala.

Zračni, praktični in udobni otroški copati Bosa Noga

Bosa Noga udobni otroški copati za vrtec in za doma so v prodajni ponudbi na voljo od najmanjše številke 18 do številke 28.

Otroški copati Bosa NogaTi otroški copati so zračni in dihajo, saj so izdelani iz materialov kakovostnega usnja v kombinaciji s trpežnim tekstilom, kot je bombaž. Otroški copati obdržijo obliko in uporabnost tudi ob vsakodnevnem nošenju v vrtcu in doma, saj so izredno trpežni in vzdržljivi. Za fantke in punčke so na voljo v različnih modelih s širokim izborom barv in vzorcev v različnih barvnih kombinacijah. Ta otroška obutev je tudi izredno praktična, saj omogoča enostavno in hitro obuvanje in sezuvanje. Na nartnem delu je elastična zasnova z zapiranjem na ježka, ki se razširi in prilagodi zgornjemu delu stopala, zato da je noga v otroškem čevlju stabilna. Na voljo pa so tudi udobni natikači za najmlajše otroke. Le-ti so izdelani iz kakovostnega tekstila in imajo izjemno anatomijo podplata.

Baldino kvalitetni otroški čevlji iz naravnega usnja

Mehki in udobni otroški čevlji blagovne znamke Baldino so v ponudbi na voljo v velikostih od najmanjše številke 18 do številke 29. Otroški čevlji so primerni tako za fantke kot za punčke, saj so na voljo v široki ponudbi različnih barv in barvnih kombinacij z motivi in vzorci. V ponudbi so na voljo tudi modne balerinke in zaprti sandali. Kvalitetni otroški čevlji Baldino so izdelani iz naravnega usnja, nekateri modeli pa imajo tudi trpežno usnjeno podlogo. Obutev za otroke ima anatomsko  oblazinjeno ležišče z mehkim notranjikom, kar spodbuja naraven razvoj in zaščito stopal med hojo. Otroški čevlji se zapirajo na ježka, kar omogoča tudi enostavno obuvanje in sezuvanje. Obutev je na voljo za nakup v spletni trgovini in v številnih maloprodajnih trgovinah po vsej Sloveniji.

Preverite tudi ponudbo ortopedske obutve