Kakovostni in udobni hišni copati iz naravnega usnja in trpežnega tekstila

Slovensko podjetje razvija, izdeluje in prodaja kakovostne in udobne copate pod blagovnima znamkama Dr. Harvey in Bosa Noga. Ti hišni copati so posebej oblikovani v različnih prodajnih linijah za moške, ženske in otroke. Nekateri modeli so izdelani iz kakovostnega usnja, drugi iz trpežnega tekstila, spet tretji pa vsebujejo kombinacijo obeh materialov.

Copate odlikuje izjemna anatomija podplata, kakovostna izdelava v Sloveniji, maksimalno udobje in zračnost, zato da noga lahko diha tudi po celodnevnem nošenju. Copati Dr. Harvey imajo vgrajen tudi edinstven Salthyment vložek iz antibakterijskih in antimikotičnih materialov. Izvlečki zelišč mente, timijana in žajblja v notranjiku preprečujejo nastanek in razvoj bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Usnjeni copati Bosa Noga so nekaj posebnega, saj jih odlikuje izdelava iz naravnega usnja in različni barvni motivi in vzorci. V prodajni liniji so na voljo tudi kakovostni copati blagovne znamke LEDIeco ter copati za vrtec, ki so namenjeni najmlajšim otrokom.

Moški hišni copati v široki ponudbi

Moški copatiCopati za moške so na voljo v dveh blagovnih znamkah Bosa Noga in Dr. Harvey, ki sta proizvedeni v Sloveniji. Pri tem je mogoče izbirati med različnimi modeli in med široko ponudbo različnih barv in vzorcev. Tekstilni hišni copati iz ponudbe so zelo topli in primerni za mrzle zimske dni, drugi pa imajo na zgornjem delu tanjši tekstil, zato so bolj primerni za poletno nošenje. Moške copate Dr. Harvey iz kakovostnega in trpežnega tekstila odlikuje izjemna anatomija podplata, pri čemer se vložek samooblikuje glede na stopalo in zato zagotavlja maksimalno udobje.

Dodan je tudi antibakterijski notranjik Salthyment, ki preprečuje razvoj bakterij in neprijetnega vonja. Hkrati so hišni copati izjemno tihi in odporni na obrabo. Na voljo so tudi posebej oblikovani moški ortopedski copati s poudarkom na anatomskem podplatu in anatomsko oblikovani peti. Usnjeni copati Bosa Noga z mehkim notranjikom in različnimi motivi za moške na zgornjem delu, so na voljo tudi v lični darilni embalaži, zato predstavljajo odlično idejo za darila.

Ženski usnjeni copati v lični darilni embalaži

Ženski hišni copatiCopati za ženske so na voljo v treh različnih blagovnih znamkah Dr. Harvey, LEDIeco in Bosa Noga. Inovativno oblikovani ženski hišni copati so na voljo v široki ponudbi modelov ter v različnih barvah in barvnih kombinacijah z vzorci in estetskimi motivi. Dr. Harvey ženski copati so izdelani iz kakovostnega, zračnega in trpežnega tekstila, pri tem pa so tudi odporni na obrabo. Izjemno topli, tihi in udobni hišni copati imajo optimalno anatomijo podplata, kar zagotavlja prilagajanje stopalu in udobno celodnevno nošenje brez bolečin v nogah.

Hkrati imajo copati tudi vgrajen edinstven Salthyment notranjik iz antibakterijskih materialov in mešanice skrbno izbranih izvlečkov zelišč, ki preprečujejo nastanek glivic in bakterij. Notranjik je mogoče tudi enostavno očistiti. Na voljo pa so tudi ženski ortopedski copati za zdrava stopala in noge brez bolečin. Ženski usnjeni copati Bosa Noga so na voljo v različnih modnih barvah in dodanih motivih, pri čemer jih je mogoče naročiti tudi v darilni embalaži, zato predstavljajo odlično darilo za novoletne in božične praznike.

Bosa Noga otroški copati za vrtec in za doma

Otroški copatkiSlovensko podjetje Harvey d.o.o. razvija, izdeluje in prodaja kakovostne in udobne otroške copate za vrtec in za doma pod blagovno znamko Bosa Noga. Otroški copati v velikostih od številke 18 do številke 28 so namenjeni manjšim otrokom, ki se jim stopala šele razvijajo in rastejo. Tekstilni in usnjeni copati za otroke so oblikovani tako, da ustvarjajo pogoje, ki so najbližji hoji bose noge. Ta lastnost pa je pomembna za pravilen in zdrav razvoj otroških stopal. Zračni in udobni copati za vrtec nudijo optimalno toplotno in mehansko zaščito, ki pripomore k temu, da se otroška stopala oprijemljejo ležišča na podoben način, kot če bi z bosimi nogami hodili po naravnih tleh.

Preverite tudi ponudbo otroških čevljev

Kvalitetni Bosa Noga copati za mlajše otroke imajo elastično zapiranje na ježka in so praktični za obuvanje in sezuvanje. Copati za vrtec in za doma v različnih modelih nudijo naraven razvoj otroških stopal tudi zato, ker imajo vgrajen edinstven anatomski podplat Softflex.