Pošlji povpraševanje

Sedežne garniture za dnevne sobe iz blaga, so moderne in v akciji

Sedežne garniture za dnevne sobe so zagotovo eden najpomembnejših kosov pohištva v naših domovih. Njihova izbira zato ne sme biti prepuščena naključju, ampak morate pred nakupom dobro razmisliti, kakšna so vaša pričakovanja. Hkrati pa morate seveda upoštevati morebitne omejitve, povezane s prostorom oziroma dnevno sobo. V primeru zelo majhne dnevne sobe se morate najprej odločiti, ali bi bile primernejše klasične oz. kotne sedežne garniture, dvosedi in fotelji, morda trosedi ali druge kombinacije oblazinjenega pohištva. Če imate to možnost, se je v procesu načrtovanja smiselno posvetovati s strokovnjakom, ki vam bo pomagal pri iskanju najoptimalnejše rešitve.

Sedežne garniture iz blaga za vašo dnevno sobo

Opremljanje dnevne sobe: prednosti sedežne garniture iz blaga

Ena izmed pomembnih odločitev, povezanih z izbiranjem sedežne garniture za dnevne sobe, je zagotovo izbira materiala. Danes veliko ljudi za svoje dnevne sobe izbere sedežne garniture iz blaga, pri čemer je možna izbira med različnimi vrstami tkanin (večinoma gre za mešanico umetnih in naravnih vlaken, na primer bombaža, viskoze in lana). Med najpomembnejše prednosti sedežne garniture iz blaga sodi dejstvo, da je prijetna na otip, kar pomeni visoko stopnjo ugodja pri uporabi.

Prevleka iz blaga je večinoma tudi izjemno enostavna za čiščenje – manjše madeže načeloma zlahka odstranite, ne da bi pri tem poškodovali blago. Odločitev za blago je poleg tega relativno ugodna možnost, morebitna menjava oziroma popravilo pa prav tako nista pretirano dragi storitvi. Omenimo naj še to, da blago omogoča precej prilagajanja naročniku pri barvi, vzorcih ipd., zato je možna uskladitev z drugimi kosi opreme v vaši dnevni sobi, prav tako pa lahko za sedežno garnituro iz blaga, izberete material, ki je prilagojen hišnim ljubljenčkom, saj je le-ta močnejši in trpežnejši.

Sedežne garniture – oglejte si slike v naši galeriji

Niste povsem prepričani, kakšna bi bila najprimernejša sedežna garnitura za vašo dnevno sobo? Slike pogosto povedo več kot tisoč besed, kar velja tudi v tem primeru. Čeprav morate biti pri izbiri notranje opreme – tako za dnevne sobe kot za druge prostore v stanovanju – po eni strani praktični, pa je včasih dobro, da zaupate svoji intuiciji. Ko zagledate tisti resnično popoln kos pohištva, se vanj običajno zaljubite na prvi pogled. To velja pogosto tudi za sedežne garniture. Slike modelov, ki so del trenutne ponudbe našega podjetja V+grošelj, si je mogoče ogledati na naši spletni strani. Za natančnejše informacije pa vas vabimo, da nas pokličete ali pa hitro in enostavno izpolnite obrazec, ki ga boste našli v razdelku »povpraševanje«. Oglejte si tudi drugo pohištvo iz ponudbe, pri tem pa ne pozabite, da vam ga lahko izdelamo popolnoma po meri.

Sedežne garniture iz blaga - akcija

Najboljše sedežne garniture iz blaga, dvosedi, trosedi…

Pohvalimo se lahko z bogato tradicijo izdelave vrhunskega pohištva za dnevne sobe. V naši ponudbi vas čakajo rustikalne in moderne sedežne garniture, dvosedi, počivalniki, tabureji, trosedi, tudi jedilni koti za kuhinje. Kombinacija najkakovostnejših materialov, znanja in natančnosti pri izdelavi, je predpogoj za to, da vam lahko nudimo kakovosten in estetsko dovršen končni izdelek.

Prav tako pa se lahko obrnete na nas, če se zanimate za popravilo različnega oblazinjenega pohištva za dnevne sobe. Pošljite nam informacije o vaših željah oz. morebitnem popravilu in v najkrajšem možnem času bomo za vas pripravili neobvezujočo ponudbo. Če se odločite za popravilo, pa se bomo dogovorili tudi o podrobnostih.

Čudovite sedežne garniture v akciji

Ne spreglejte sanjske sedežne garniture iz blaga, v akciji

Zavedamo se, da je nakup sedežne garniture za dnevne sobe precejšnja investicija. Prav zato pa morate biti pozorni tako na kakovost kot na ceno. Pretirano nizke cene so velikokrat povezane s slabšo kvaliteto. Na dolgi rok bi lahko plačali precej več, saj se pohištvo slabše kakovosti tudi hitreje obrabi. To pa pomeni, da bo kmalu spet potrebna menjava, kar pa verjetno ni vaš cilj.

Vendar pa vse to še ne pomeni, da morate odšteti vrtoglavo visok znesek, če vas zanima resnično vrhunska kakovost. V tem primeru je dober »kompromis« sedežna garnitura v akciji. Spremljajte akcije in slike sedežnih garnitur, ki jih redno objavljamo na spletni strani in se neprestano spreminjajo. Prav lahko se zgodi, da boste v eni izmed njih našli sanjsko sedežno garnituro iz blaga za svojo dnevno sobo po zelo dostopni ceni, ki bo združevala estetsko dovršen dizajn in trpežnost. 

USNJENE SEDEŽNE GARNITURE