Kavni avtomati Gorenje+

Gorenje+ vgradni kavni avtomati se odlikujejo s popolno avtomatizacijo priprave odlične kave, pri čemer imate možnost izbire med različnimi okusi kave, avtomat omogoča še nastavitev lastnega programa kave, 9 različnih stopenj mletja zrn in shranjevanja mleka. Vgradni kavni avtomat vam omogoča tudi hkratno pripravo dveh skodelic kave. Uporaba je preprosta, saj se vse funkcije sproti izpisujejo na LCD zaslonu aparata. Kavni avtomat Gorenje+ se po uporabi samodejno očisti.


Kavni avtomat Gorenje+: priprava različnih vrst kave

Gorenje+ kavni avtomati so kvalitetni kavni aparati, ki olajšajo in standardizirajo pripravo vseh vrst kavnih napitkov. Sami lahko izberete mleto kavo ali zrna, ki jih vgradni kavni avtomat nato zmelje in vam postreže s petimi različnimi okusi kave: zelo blag, blag, normalen, močan, zelo močan. Poleg tega vam kavni aparat Gorenje+ ponuja tudi možnost izbiranja med kratko, srednjo ali dolgo kavo. Mleko, ki se pri pripravi kave ne porabi, lahko preprosto shranite v shranjevalnik mleka za cappuccino, ki ga položite v hladilnik do naslednje uporabe.
Vgradni kavni avtomati Gorenje+ poleg naštetega ponujajo tudi možnost memoriziranja najljubšega okusa kave. Izmed ponujenih možnosti s pritiskom na gumb izberete okus in količino kave, to kombinacijo pa si kavni avtomat memorizira kot vaš lastni program kave.


Kavni avtomati Gorenje+ in funkcija Autocapuccino

Autocapuccino je enostaven program, s katerim vam kavni avtomat Gorenje+ s pritiskom na zgolj en gumb postreže z odličnim cappuccinom ali kavo z mlekom. Vgradni kavni aparati pa niso edini vgradni aparati v našem programu. Gorenje+ nudi tudi:

Avtomatski vgradni kavni avtomat Gorenje+

Popolnoma avtomatski vgradni kavni avtomat Gorenje+ je visoko zmogljiv vgradni kavni avtomat, katerega podobo lahko uskladite s preostalimi kuhinjskimi elementi oz. aparati. Vgradni kavni avtomati Gorenje+ delujejo popolnoma avtomatsko, hkrati pa je za njihovo preprosto vzdrževanje poskrbljeno z vgrajenimi naprednimi funkcijami. Samodejno sprotno čiščenje omogoča antibakterijsko čiščenje vseh delov kavnega avtomata, ki sodelujejo pri pripravi kave.


Vgradni kavni avtomati - dodatne možnosti

Vgradni kavni avtomati Gorenje+ omogočajo tudi časovno memoriziranje priprave kave, tako da vas kava že čaka, točno takrat, ko si jo zaželite.
Možnost nadgradnje aparata predstavlja pogrevalni predal, ki služi pogrevanju kave in hrane in ga je prav tako možno vgraditi.
Vgradni kavni avtomat ima na voljo 7 stopenj finosti mletja kavnih zrn, pri čemer avtomat samodejno izbere optimalno dozo mlete kave za pripravo napitka. Tudi količina napitka je prednastavljena, a hkrati omogoča prilagoditev v skladu z osebnimi preferencami.
Spreminjanje temperature poparjevanja kave je omejena na tri možnosti - visoko, srednje in nizko temperaturno območje.


Kavni avtomati Gorenje+, povezave do naše spletne strani: