Vgradne pečice Gorenje+

Gorenje+ vgradne pečice so visokokakovostne električne pečice, kjer je poudarek tako na funkcionosti in preprostosti, kot tudi na stilski podobi. Gorenje+ ponuja tudi električne pečice svetovno priznanih znamk, kot so Ora-Ïto, Pininfarina, Simplicity, Karim Rashid in Crystallized.


Vgradne pečice Gorenje+: predstavitev

Naše električne pečice bodo postale nepogrešljiv del vaše kuhinje. Gorenje+ vgradne pečice slovijo po svoji vrhunski kakovosti, funkcionalnosti in modernem videzu, ki se ujema tudi z drugimi našimi kuhalnimi aparati (npr. Gorenje+ steklo keramična kuhalna plošča, vgradni štedilnik Gorenje+). Vgradne pečice Gorenje+ vključujejo različne sisteme pečenja, in tako združujejo funkcije ventilacijske pečice in parne pečice.

Parne pečice Gorenje+ so nepogrešljive pri pripravi zdravih jedi, predvsem pri pečenju zelenjave. Parne pečice omogočajo pečenje s paro, kar omogoča pripravo sočnih in okusnih jedi. Parne pečice ohranjajo naraven okus in barvo živil. Pri pripravi zelenjave, rib, desertov in prilog so Gorenje+ parne pečice postale nepogrešljive.

Medtem ko so parne pečice nepogrešljive pri zelenjavi, pa so za najboljšo pripravo mesa idealne ventilacijske pečice. Ventilacijske pečice zagotavljajo enakomerno kroženje zraka znotraj električne pečice, kar zagotavlja, da so jedi sočne, hkrati pa tudi hrustljave. Gorenje+ vgradne pečice so najboljša rešitev, saj vključujejo sistem pečenja parne pečice in tudi ventilacijske pečice.

Kupci se lahko odločijo zgolj za sistem ventilacijske pečice, lahko pa dodajo še sistem parne pečice. Gorenje+ vgradne pečice odlikuje pestra izbira možnosti in kombinacij, ki združujejo različne sisteme (ventilacijske pečice, parne pečice).


Vgradne pečice Gorenje+: prednosti

Gorenje+ vgradne pečice omogočajo najbolj enakomerno peko, saj je notranjost vgradne pečice Gorenje+ inovativno oblikovan (strop električne pečice je obokan, stranice električne pečice pa zaobljene).

Gorenje+ vgradne pečice imajo izredno prostorno notranjost. Zasnova notranjosti vgradne pečice Gorenje+ zagotavlja, da so naše vgradne pečice med najbolj prostornimi na trgu. Kljub veliki prostornini Gorenje+ vgradne pečice, pa se vgradne pečice Gorenje+ uvrščajo med najbolj varčne električne pečice.

Gorenje+ vgradne pečice ponujajo občutno večjo površino za peko. Gorenje+ vgradne pečice omogočajo peko več pladnjev hkrati, saj vgradne pečice Gorenje+ zagotavljajo enakomerno kroženje zraka po vseh nivojih električne pečice.


Vgradne pečice Gorenje+: čiščenje pečice

Čiščenje pečice Gorenje+ je povsem preprosto, saj funkcija Cleaning+ omogoča preprosto čiščenje pečice samo z vodo. V pekač Gorenje+ vgradne pečice vlijete pol litra vode, jo segrevate pol ure, vlaga, ki pri tem nastane pa bo samodejno zmehčala umazanijo na steni Gorenje+ pečice. Vgradne pečice Gorenje+ omogočajo preprosto brez čistil, zato so okolju prijazne.


Vgradne pečice Gorenje+, povezave do naše spletne strani: