Gorenje Simplicity je design linija v Gorenju+

Gorenje Simplicity je še ena v vrsti dizajnerskih linij v podjetju Gorenje+. Med drugim so še Gorenje Crystallized, Gorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Extra - Gorenje Plus itd.


Gorenje Simplicity - lastnosti linije in namembnost

Gorenje Simplicity je linija, ki stremi k preprostosti. Simplicity, torej preprostost, ki se odraža v vašem vsakdanjiku, manj odločanja, več življenja. Simplicity Gorenje+ v izgledu, obliki in namembnosti, z logičnim gumbom ohranja preprostost, pa naj bo to pralni stroj Gorenje Simplicity ali hladilnik Gorenje Simplicity.


Gorenje Simplicity in različne vrste elementov

Gorenje Simplicity ponuja različne vrtse gospodinjskih elementov in različne Simplicity barvne linije. V Simplicity Gorenje liniji je na voljo:


Simplicity gospodinjski elementi so razvrščeni v tri barvne različice. Simplicity Gorenje barvne linije so: Light, Night in Moonlight. Gorenje Simplicity Light je v beli barvi, Night v črni in Moonlight v srebrno-sivi barvi. A vsi elementi se ne dobijo v vseh Simplicity odtenkih. Na primer, Gorenje pralni stroji so možni v vseh treh barvah, prav tako tudi hladilnik Gorenje Simplicity. Ostali elementi Simplicity Gorenje+ pa samo v barvah linij Light in Night.


Gorenje Simplicity uvaja trend 'Zaživite preprosteje!'

Gorenje Simplicity uvaja nov trend preprostosti, s katerim vam želi olajšati življenje. Gre za en sam logični gumb, ki vam prihrani čas odločanja in nudi več življenja, kar je očiten slogan linije Gorenje Simplicity. Pralni stroj Gorenje+ oziroma pralni stroj Simplicity nam to dokazuje s svojim logičnim gumbom in pametno obliko. Gorenje pralni stroj je aparat z varčnim delovanjem in dostopno ceno. Pralni stroj Gorenje Simplicity se naučite uporabljati z manj ugibanja in več zanesljivosti. Obiščite našo spletno stran in si oglejte preproste napotke za pralni postopek za pralni stroj Gorenje in si izberite svoj novi pralni stroj Simplicity ali pa hladilnik Gorenje Simplicity prav tako z enim samim logičnim gumbom, z zasukom katerega izberete program, tehnologija pa poskrbi za vse ostalo. Za vse aparate je na voljo tudi pooblaščeni servis Gorenje.


Gorenje+ | Gorenje Simplicity, povezave do naše spletne strani: