Zasloni na dotik iChef+ in kuhinjski aparati Gorenje+

Zasloni na dotik iChef+ se odlikujejo z vrhunsko tehnologijo za pametne kuhinje. Gorenje+ lcd je zaslon na dotik proizvajalca Gorenje+. Zaslon na dotik iChef+ je velik in barven programiran Gorenje+ lcd zaslon. Zasloni na dotik iChef+ so preprosti za uporabo. Vašo pečico boste z iChef+ zaslonom lahko upravljali zgolj z dotikom lcd Gorenje+ zaslona. V podjetju Gorenje+ so vam na voljo tudi drugi kuhinjski aparati Gorenje+ kot na primer mikrovalovna pečica Gorenje+ z iChef+ lcd Gorenje+ zaslonom za pametne kuhinje, praktična pa je tudi izvlečna napa Gorenje+, ki bo vašo kuhinjo krasila s posebnim estetskim dizajnom. Izvlečna napa Gorenje+ bo s svojo zmogljivostjo odsesovanja kuhinjske pare vašo kuhinjo spremenila v pravi raj za kuho.


Zasloni na dotik iChef+ za pametne kuhinje

Zasloni na dotik iChef+ se odlikujejo z edinstvenim programon upravljanja vaše pečice. iChef+ zaslon na dotik je opremljen z barvnimi sličicami, ki omogočajo preprosto izbiro funkcij zgolj z dotikom iChef+ Gorenje+ lcd zaslona. Zgolj z izbiro fotografije jedi, ki se izriše na Gorenje+ lcd zaslonu, bo vaša pečica s pomočjo prednastavljenega programa in številnih funkcij peke, poskrbela za pripravo vaše najljubše jedi. iChef+ vas bo korak za korakom popeljal do okusnih rezultatov. Izberite zaslon na dotik iChef+ za vašo pametno kuhinjo!


Z zasloni na dotik iChef+ bo vaša kuha postala še zabavnejša

Številne funkcije iChef+ programa vam bodo vašo kuharsko eksperimentiranje dodatno popestrile. Zasloni na dotik iChef+ so opremljeni z več kot tridesetimi jeziki, med katerimi lahko svobodno izbirate. iChef+ vam omogoča več programov peke: SIMPLEbake, AUTObake, PRObake, STEPbake, MYbake in EXTRA. Opcija MYbake iChef+ omogoča celo shranjevanje vaše kombinacije peke jedi. Zgolj z dotikom na Gorenje+ lcd zaslon lahko izberete priljubljeni program ali shranjeni recept in vaša pečica iChef+ ali mikrovalovna pečica Gorenje+ bo sama poskrbela za okusen obrok. Izberite iChef+ zaslon na dotik za pametne kuhinje, da bo vaša kuha postala enostavnejša in še zabavnejša!


Zasloni na dotik iChef+ za vse generacije

Zasloni na dotik iChef+ so opremljeni z zapleteno programsko opremo, ki pa je enostavna za uporabo. Gorenje+ lcd zaslon je velik in barven lcd zaslon s pregledno izbiro funkcij. Zasloni na dotik iChef+ so opremljeni tudi s fotografijami. Z dotikom na fotografijo (funkcijo), bo vaš iChef+ poskrbel za vse ostalo. iChef+ program vas bo tudi korak za korakom vodil do želenih rezultatov peke. Zaslon na dotik iChef+ se odlikuje tudi z možnostjo shranjevanja vaših naljubših nastavitev. Vaša peka bo s pomočjo iChef+ postala enostavnejša in bistveno hitrejša. Izberite Gorenje+ lcd zaslon na dotik iChef+!


Gorenje+| Zasloni na dotik iChef+, povezave do naše spletne strani: