Gorenje Crystallized - Swarovski Elements je design linija podjetja Gorenje+

Gorenje Crystallized oz. Gorenje Made with Crystallized™ - Swarovski Elements je ena od design linij v podjetju Gorenje, med katerimi so še Gorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Karim Rashid in ostale. V nadstandardni razred pa spadajo tudi aparati Gorenje Extra - Gorenje Plus. Gospodinjske aparate Gorenje Crystallized dopolnjujejo elementi Swarovski.


Gorenje+: Swarovski kristali in ponudba gospodinjskih aparatov

Gorenje s Swarovski kristali vam poleg izjemne kvalitete v konceptualnem, uporabniškem in oblikovnem smislu zagotavlja tudi izjemen videz vaših Swarovski gospodinjskih elementov. V design liniji Gorenje Crystallized, obogateni s Swarovski kristali, so na voljo kombinirani hladilniki in zamrzovalniki iz linije Gorenje Pininfarina, ki so dodatno okrašeni s Swarovski kristali.


Gorenje Crystallized - Swarovski kristali, ki se iskrijo v noči

Gorenje Crystallized vam skupaj z energijsko varčnostjo in prijaznostjo okolju ponuja tudi iskrivo lepoto kristalov Swarovski. Swarovski kristali vam na visokih, črnih in srebrnih, aluminijastih kombiniranih hladilnikih pričarajo nočno zvezdnato nebo. Vaša kuhinja z elementi Gorenje Swarovski izgleda moderno in nadvse elegantno. Swarovski kristali naj v vašem domu krasijo praznične in vsakdanje dni. Ko boste pili kavo ali nazdravljali v noči, naj se vam iskrijo oči. Da bi veselje trajalo kar najdlje, vam je vedno na voljo tudi pooblaščeni servis Gorenje.


Gorenje Crystallized ruši klišeje in vam izkristalizira želje

Gorenje Crystallized predstavlja napredno mišljenje podjetja Gorenje, ki je eno najuspešnejših na slovenskem in tujem trgu. Dejstvo je, da njihovo kakovost, uporabnost in učinkovÏtost vedno spremlja tudi odličen design, nadgradnja vsega tega pa se kaže ravno v kolekciji Gorenje Made with Crystalized™ - Swarovski Elements ali krajše Gorenje Crystallized oz. Gorenje Swarovski. Klišejsko mislimo, da so Swarovski kristali najprimernejši za okras telesa ali pa, da svoj lesk zadržujejejo v temnih vitrinah in ob posebnih priložnostih opozorijo nase. Ne, Gorenje Swarovski to dokazuje in spomnimo se, videli smo jih že na bolj nenavadnih mestih, da lahko kristali okrasijo vsak naš dan.


Swarovski kristali in dizajnerska linija Gorenje Crystallized

Swarovski je avstrijsko družinsko podjetje in zelo dobro znano ime v svetu, ki slovi po svojih kristalih. Ti že dolgo poosebljajo glamur, to visoko lepotno karakteristiko, ki jo dajejo vsemu kar osvetlijo s svojim prodornim leskom. Prav temu je namenjena tudi linija Gorenje Crystallized. V vaš praktični vsakdanjik si želimo vnesti poleg modernizacije in kakovosti tudi glamur. Prava izbira, ko gre za najboljše je Gorenje. Swarovski pa lepoti oblikovanja dodaja vrednost in sledi željam ljudem, ki si želijo vse, saj vedo, da jim nič manj tudi ne pripada. Spoznajte linijo Gorenje - Swarovski oz. Gorenje Made with Crystallized™ - Swarovski Elements in videli boste, kaj je še lahko presežek v vaši kuhinji.


Gorenje+ | Gorenje Crystallized - Swarovski Elements, povezave do naše spletne strani: