Gorenje+ steklokeramična plošča

Znamka Gorenje+ zadovoljuje zahteve in potrebe zahtevnejših kupcev, saj jo poleg izjemne kakovosti, odlikuje tudi sodoben in moden dizajn. Gorenje+ vključuje tudi svetovno priznane znamke, kot so Ora-Ïto, Pininfarina, Simplicity, Karim Rashid in Crystallized. Steklokeramična kuhalna plošča je eden izmed produktov, s katerimi se ponaša Gorenje+.


Steklokeramična kuhališča

Steklokeramična kuhališča prihajajo iz nove generacije kuhališč, ki kuhanje spreminjajo v še večji užitek. Steklokeramično kuhališče bo vaše kuhanje poenostavilo zaradi svoje funkcionalnosti in popestrilo zaradi privlačnega dizajna.


Steklokeramično kuhališče Gorenje+

Steklokeramična plošča Gorenje+ bo v vašo kuhinjo prinesla številne napredne funkcije, ki bodo pripravo hrane naredile zabavno in preprosto. Naša steklokeramična kuhalna plošča je tehnološko dovršena, poleg tega pa naša steklokeramična kuhališča so privlačna tudi na pogled. Gorenje+ steklokeramična plošča je premišljeno oblikovana, na voljo je v raznolikih stilih in velikostih, tako da se bo steklokeramično kuhališče skladalo z ostalimi elementi vaše kuhinje (npr. vgradne pečice Gorenje+, vgradni štedilnik Gorenje+).

Ponujamo različna steklokeramična kuhališča. Gorenje+ steklokeramična plošča je posebna prav zaradi svoje funkcionalnosti in oblike. Naše steklokeramično kuhališče ponujamo v različnih velikostih in raznolikih razporeditvah kuhalnih con. Možna je tudi kombinacija različnih kuhališč (kombinirana kuhalna plošča). Steklokeramična kuhališča omogočajo regulacijo temperature elektronsko - na dotik. Steklokeramična kuhalna plošča je izredno funkcionalna tudi zaradi različnih funkcij, ki jih steklokeramična kuhalna plošča ponuja.

Gorenje+ steklokeramična plošča omogoča uporabniku, da regulira vsako kuhalno cono posebej. Nekatera Gorenje+ steklokeramična kuhališča imajo vgrajeno tudi funkcijo SliderTouch, ki omogoča da se steklokeramična kuhalna plošča in njena temperatura upravlja s preprostim drsenjem prsta po lestvici. Tako je Gorenje+ steklokeramična plošča povsem preprosta za uporabo in nadzor.


Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje+: dodatne prednosti

Nekatera Gorenje+ steklokeramična kuhališča imajo vgrajeno funkcijo StopGo, ki omogoča takojšnjo ustavitev vseh delujočih funkcij, steklokeramična kuhalna plošča se tako povsem ustavi. Gorenje+ steklokeramična plošča vam tako omogoča da lahko v hipu prenehate s kuhanjem, če vas preseneti obisk, zazvoni telefon ali kaj drugega.

Gorenje+ steklokeramična plošča ima tudi posebno ogrevalno površino za ohranjanje toplote jedi. Steklokeramična kuhalna plošča vas bo tako rešila v primeru, če vaši gostje zamujajo.

Naše steklokeramično kuhališče vam omogoča tudi nastavitev časa priprave, steklokeramična kuhalna plošča pa vam bo prikazovala tudi odštevalnik do konca kuhanja. Po koncu se steklokeramično kuhališče samodejno izklopi, steklokeramična kuhalna plošča pa odda tudi zvočni signal, ki vas opozori na konec kuhanja.

Naše steklokeramično kuhališče je povsem varno. Steklokeramična kuhalna plošča se samodejno izkopi, ko se preseže maksimalen čas uporabe. Funkcija ChildLock pa poskrbi, da se Gorenje+ steklokeramična plošča zaklene, zato so naša steklokeramična kuhališča varno tudi za otroke.


Gorenje+ steklokeramična plošča kot kombinirana kuhalna plošča

Za zahtevnejše uporabnike, ki želijo imeti različne vrste kuhalnih površin znotraj enega kuhališča, je na voljo kombinirana kuhalna plošča. Kombinirana steklokeramična kuhalna plošča združuje različne vrste kuhalnih površin. Gorenje+ steklokeramična plošča omogoča različne kombinacije kuhališč:


Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje+, povezave do naše spletne strani: