Gorenje+ kuhalne plošče - indukcijske, steklokeramične in plinske kuhalne plošče

Gorenje+ kuhalne plošče vam z uporabo inovativne tehnologije učinkovito pomagajo pri kuhinjskih opravilih. V našem podjetju so vam poleg kuhalne plošče Gorenje na voljo še kuhalne plošče linij Gorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Crystallized, Gorenje designed by Karim Rashid in Gorenje Simplicity.


Gorenje+ kuhalne plošče

Gorenje+ kuhalne plošče vključujejo indukcijske kuhalne plošče, steklokeramične kuhalne plošče in plinske kuhalne plošče. Kuhalne plošče Gorenje vam s svojimi številnimi sodobnimi, učinkovitimi, vrhunskimi tehnološkimi rešitvami olajšujejo delo v kuhinji in vam omogočajo učinkovito porabo časa. Za Gorenje+ kuhalne plošče smo tako v našem podjetju razvili celo vrsto inovativnih tehnologij kot je zaslon na dotik iChef+. Indkucijske kuhalne plošče in plinske kuhalne plošče Gorenje+ je sedaj možno upravljati tudi elektronsko na dotik. Indukcijske kuhalne plošče vam do sedaj niso omogočale kuhanja v voku, z novim indukcijskim vokom za indukcijske kuhalne plošče pa boste lahko spet uživali v slastnih kitajskih jedeh. Steklokeramične kuhalne plošče in indukcijske kuhalne plošče je veliko lažje upravljati z vmesnikom Iris Slide Control. Plinske kuhalne plošče smo obogatili z novimi digitalnimi merilniki časa. Čiščenje pečice še nikoli ni bilo lažje, saj smo našemu programu dodali samočistilne pirolitične pečice. Bela tehnika Gorenje+ vam ponuja tudi Hi Light kuhališče, ki ima vgrajeno posebno kontrolo, ki s samodejno izključi kuhališče, da ne pride do ne pride do prekomernega delovanja kuhalne plošče.


Gorenje+ kuhalne plošče: Multizone+, A+ plinski gorilniki, Wok+ in Slider+

Za Gorenje+ kuhalne plošče je značilno, da imajo veliko vrhunskih lastnosti. Multizone+ je lastnost indukcijske kuhalne plošče, ki vam bo omogočila optimalno izkoriščanje prostora na kuhališču, saj se kuhalna območja lahko povežejo med seboj in tako vam ni več treba paziti na velikost in obliko posod. A+ so naši strokovnjaki razvili za plinske kuhalne plošče, uporaba A+ tehnologije pa vam bo pomagala pri zmanjšanju porabe plina in hitrejšemu kuhanju. Steklokeramične kuhalne plošče in plinske kuhalne plošče imajo vgrajene posebne Wok+ gorilnike, s katerimi boste bolj učinkovito in hitreje segreli npr. azijske voke. Kuhališče Gorenje+ ima vgrajen tudi Slider+, polje, ki vam omogoča hitro nastavitev časa kuhanja in enostavno nastavljanje moči plamena na vsakem kuhalnem polju posebej.


Gorenje+ kuhalne plošče: vrhunski izdelek za dinamične ljudi

Gorenje+ kuhalne plošče vam pomagajo prihraniti čas, plin, hkrati pa preprečujejo prevretje in pregretje hrane. Vgradne električne plošče so idealne za peko hrane z manjšo uporabo maščob, kar je pomembno za vaše zdravje. Delovanje indukcijske kuhalne plošče je skoraj neslišno, tako da vas ne bo motilo pri delu doma. Kuhališče Gorenje+ je zaradi svojih visoko tehnoloških lastnosti prava izbira za sodobnega človeka.


Gorenje+| Gorenje+ kuhalne plošče, povezave do naše spletne strani: