Gorenje+ pomivalni stroj

Pomivalni stroj Gorenje+ je del razširjene ekskluzivne ponudbe kuhinjskih aparatov Gorenje+, ki vključuje prestižne znamke: Gorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Crystallized, Gorenje designed by Karim Rashid in Gorenje Simplicity. Namenjen je zahtevnejšim kupcem, ki želijo ekskluzivno izbiro.


Vgradni pomivalni stroj Gorenje+: funkcije+

Vgradni pomivalni stroj Gorenje+ se ponaša z inovativno UseLogic+ senzorsko tehnologijo, preprosto uporabo in vgradnjo ter energetsko varčnostjo. Senzorska tehnologija poskrbi, da pomivalni stroj samodejno zazna količino posode ter ji prilagodi program pranja, poleg tega pa naš vgradni pomivalni stroj Gorenje+ ponuja pomivanje v dveh temperaturnih območjih. Use Logic+ senzorska tehnologija zazna tudi stopnjo umazanosti posode, čemur prilagodi tudi porabo vode, električne energije in časa. Pomivalni stroj Gorenje+ tako odlikujejo odlični učinki pomivanja, ki ga prinaša avtomatski program Auto+ in temeljito izpiranje posode. Poleg tega Gorenje+ pomivalni stroji omogočajo tudi sušenje posode TotalDry v dveh stopnjah, pri čemer se vrata samodejno odpro le toliko, da pomivalni stroj Gorenje+ lahko izloči paro, po 20 minutah pa se vrata nato odpro še bolj, kar pripomore k popolni suhosti posode, ki je poleg tega tudi ohlajena na sobno temperaturo.


Vgradni pomivalni stroj Gorenje+ manjših in večjih dimenzij

Pomivalni stroji so na voljo v vgradni obliki in niso omejeni na le določene dimenzije: vgradni pomivalni stroj 45 cm denimo je najožji model vgradnih pomivalnih strojev, v našem programu Gorenje pa je tudi integrirani pomivalni stroj XXL, ki omogoča pranje kar 17 pogrinjkov hkrati. Integrirani pomivalni stroj omogoča tudi namestitev dekorativne plošče oz. kuhinjske fronte za posamezne aparate Gorenje+ Pininfarina, Gorenje+ Ora-Ïto in Gorenje+ Simplicity. Vsi vgradni pomivalni stroji Gorenje+ se odlikujejo s 6 do 10 različnimi programi pomivanja, pri čemer je možna tudi uporaba detergenta v obliki tabletk.


Gorenje+ vgradni pomivalni stroj

Vgradni pomivalni stroj Gorenje+ je namenjen vgradnji pod delovni pult, zaradi česar ob nakupu ni opremljen z delovno ploščo. Vgradni pomivalni stroj vsebuje poseben tečaj za odpiranje vrat v dveh stopnjah, ki omogoča, da se le-ta najprej odmaknejo navzven, nato pa se odprejo do konca. Vgradnja le-teh je zato mogoča na katerikoli višini in posledično pri kateremkoli modelu pomivalnega stroja, saj se izogne poseganju v cokel stroja. Med vgradnimi aparati so na voljo še:


Vgradni pomivalni stroj 45 cm - majhen, a učinkovit vgradni pomivalni stroj

Gorenje+ pomivalni stroj s širino do 45 cm je primeren za kuhinje z manj prostora za dodatne kuhinjske elemente, kjer je širina vgradnih elementov pogosto problematična. Vgradni pomivalni stroj 45 cm je najožji popolnoma vgradni pomivalni stroj, ki vam omogoča vrhunsko pranje kar 10 pogrinjkov. Izberite vaš novi vgradni pomivalni stroj Gorenje+ iz naše posebne ponudbe!


Gorenje+| Vgradni pomivalni stroji za učinkovito pomivanje posode, povezave do naše spletn strani: