Gorenje designed by Karim Rashid je dizajnerska linija podjetja Gorenje+

Gorenje designed by Karim Rashid je tako kot Gorenje Crystallized dizajnerska linija gospodinjskih aparatov. Gorenje - Karim Rashid je prava linija za vas, če vam poleg uporabne vrednosti veliko pomeni tudi kakovostno oblikovanje.


Karim Rashid uveljavljen industrijski oblikovalec

Karim Rashid je uveljavljen industrijski oblikovalec, rojen v Egiptu, živi pa v New Yorku. Karim je oblikoval že tisoče različnih stvari, od interierja, mode, pohištva, razsvetljave, raznih instalacij, pa vse do glasbenih in drugih umetniških projektov. Karim Rashid je bil velikokrat nagrajen za kakovost svojega oblikovanja. Ime Karim Rashid boste našli v povezavi z razstavami za Audi, za kolesa Biomega, z identiteto znamke Hyundai, z visoko tehnološkimi produkti za Samsung, z luksuznimi dobrinami za znamki Kenzo in Swarovski in še mnoge druge. Torej, par Karim Rashid - Gorenje+ že na daleč zagotavlja kvaliteto, zato izberite Gorenje designed by Karim Rashid.


Gorenje designed by Karim Rashid

Gorenje designed by Karim Rashid je povezava na spletni strani podjetja Gorenje, kjer boste našli gospodinjske aparate, ki jih je za Gorenje+ oblikoval Karim Rashid. Gorenje designed by Karim Rashid ali tudi krajše Gorenje - Karim Rashid kolekcija je nov dosežek v inovativnosti uporabnosti kuhinje poleg dodatnih design linij Gorenje: Gorenje Pininfarina, Gorenje Crystallized, Gorenje Simplicity in Gorenje Extra - Gorenje Plus.


Gorenje designed by Karim Rashid in vrsta ponudbe

Gorenje designed by Karim Rashid vam ponuja različne vrste gospodinjskih aparatov. Karim Rashid - Gorenje+ je linija, v kateri je na voljo vgradna pečica, napa in indukcijsko kuhališče. Oblikovalec Karim Rashid je linijo distinktivno zaznamoval z barvami. Karim obožuje belo in roza barvo, obe pa ocenjuje za novo črno. Torej, ko se boste odločali za dizajnerske aparate iz linije Gorenje designed by Karim Rashid imejte to v mislih. Obarvajte si življenje kot to počne Karim, Gorenje pa vam priskrbi izdelke s podpisom oblikovalca. Za ohranitev vitalnosti aparatov vam je na voljo naš pooblaščeni servis Gorenje.


Gorenje designed by Karim Rashid in druge dizajnerske linije

Gorenje Karim Rashid linija je ena izmed šestih dizajnerskih linij, ki jih ponuja Gorenje+. Našli boste Gorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Crystallized, Gorenje Simplicity in sedaj že znano Gorenje designed by Karim Rashid. Karim je znan tudi kot »najslavnejši industrijski oblikovalec v vseh Amerikah«, kot so ga poimenovali v reviji Time. Sedaj se je srečal tudi s Slovenijo v navezi Gorenje - Karim Rashid.


Gorenje - Karim Rashid, partnerstvo nagrajeno z zlatom

Gorenje+ - Karim Rashid partnerstvo je ustvarilo inovativno kolekcijo, ki prvikrat omogoča uporabnikom, da menjajo barve na svojem hladilniku, regulirajo osvetlitev in v domačem ambientu resnično uživajo. Leta 2010 je projekt Gorenje - Karim Rashid imenovan 'Dotik svetlobe' dobil zlato nagrado za kuhinjske inovacije. Designerska linija Gorenje designed by Karim Rashid je dodobra očarala in zadovoljila še tako zahtevne kupce, ki bi kuhinjo želeli prilagajati tudi svojemu razpoloženju. Kakovost je Gorenje+, Karim je navdih.


Gorenje+ | Gorenje designed by Karim Rashid, povezave do naše spletne strani: