Gorenje+ indukcijska plošča

Indukcijska kuhalna plošča je vse bolj prisotna v sodobnih kuhinjah. Indukcijska kuhališča se izjemno hitro segrejejo, zato Gorenje+ indukcijska plošča poenostavi in zmanjša čas kuhanja. Indukcijska kuhalna plošča omogoča preprosto reguliranje toplote, saj se indukcijska kuhališča hitro prilagodijo nastavljeni jakosti toplote.


Gorenje+ indukcijska kuhalna plošča: predstavitev

Gorenje+ ima številne linije prestižnih znamk, kot so Ora-Ïto, Pininfarina, Crystallized, Karim Rashid in Simplicity, ki zadovoljujejo potrebe zahtevnejših uporabnikov. Tudi naša indukcijska kuhališča odraža izjemna kakovost in zadovoljstvo uporabnikov. Če želite kakovost in stil v enem, izberite Gorenje+. Indukcija z našimi proizvodi je preprosta in varna. Indukcijska kuhalna plošča poskrbi, da bo kuhanje še bolj prijetno. Indukcijska kuhališča Gorenje+.


Gorenje+ indukcijska plošča tudi za večje posode

Gorenje+ indukcijska kuhalna plošča omogoča povezovanje kuhalnih območij v večje grelne površine. Naša indukcijska kuhališča se zato odlično prilagajajo različnim oblikam posod kot je posebna indukcijska posoda. Gorenje+ indukcijska kuhalna plošča omogoča kuhanje tudi v večjih ovalnih posodah, ki ste jih prej uporabljali samo v pečici. Gorenje+ indukcijska plošča je na voljo v različnih velikostih, zato je Gorenje+ indukcijska kuhalna plošča povsem prilagodljiva vašim željam in zahtevam. Gorenje+ indukcijska plošča bo skrajšala čas, ki ga porabite za kuhanje, naša indukcijska kuhališča pa bodo vašo kuhinjo tudi stilsko preobrazila. Gorenje+ indukcijska plošča ni samo kakovostna, ampak tudi stilsko privlačna.


Gorenje+ indukcijska plošča: indukcijska posoda

Za indukcijska kuhališča je potrebna tudi posoda za indukcijsko ploščo. Indukcijska posoda je posebej označena in jo boste prepoznali po posebnem simbolu. Indukcijska posoda ima posebno indukcijsko dno, zato navadna posoda iz nerjavečega jekla, ki nima posebnega magnetnega dna, ni primerna. Posoda za indukcijo omogoča, da se med posodo in ploščo vzpostavlja magnetno polje, kar imenujemo indukcija. Gorenje+ indukcijska plošča je še posebej funkcionalna, saj omogoča kuhanje v zelo različnih oblikah posod. Indukcijska posoda je na voljo tudi v naših trgovinah in pooblaščenih prodajalcih.


Gorenje+ indukcijska plošča: kombinacija z drugimi aparati

Gorenje+ indukcijska kuhališča se odlično stilsko povezujejo s preostalimi proizvodi iz naše linije. Kuhalni seti Gorenje+ omogočajo našim kupcem, da lahko gospodinjske proizvode med sabo tudi stilsko uskladijo. Tako se lahko Gorenje+ indukcijska kuhalna plošča in kuhinjska napa Gorenje+ stilsko povsem ujemata, s kombinacijo z ostalimi produkti Gorenje+ pa lahko ustvarite povsem sodoben in moden izgled vaše kuhinje. Indukcijska kuhališča lahko povsem po vaših željah vključite v naše kuhalne sete+. V set+ lahko dodate indukcijska kuhališča po vaših željah - na voljo je večja Gorenje+ indukcijska kuhalna plošča s štirimi greli ali manjša z dvema greloma.


Gorenje+| Indukcijska kuhalna plošča, povezave do naše spletne strani: