Gorenje Ora-Ïto – design linija gospodinjskih aparatov Gorenje+

Gorenje Ora-Ïto je kolekcija gospodinjskih aparatov v nadstandardni liniji, v kateri so še Gorenje Crystallized – Swarovski, Gorenje designed by Karim Rashid, Gorenje Pininfarina in Gorenje Extra – GorenjePlus. Kolekcija Gorenje Ora-Ïto je nastala v sodelovanju s svetovno znano arhitekturno blagovno znamko Ora-Ïto. Za Ora-Ïto stoji francoski arhitekt Ïto MorabÏto.

 


Ora-Ïto – svetovno znano industrijsko oblikovanje

Ora-Ïto je znamka, ki slovi po svojem sodelovanju z vrhunskimi oblikovalci kot so, Louis Vuitton, Nike, Yves Saint Laurent, Heineken, Addidas, Joop, Levi's, Citroen in drugi. Pri GorenjeOra-Ïto gre za artistični projekt, ki ga predstavlja že ime linije Ora-Ïto Gorenje+.

 


Gorenje Ora-Ïto in vrsta ponudbe gospodinjskih aparatov Gorenje+

Gorenje Ora-Ïto vam nudi široko paleto kakovostnih gospodinjskih aparatov v slogu Ora-Ïto. Če si ogledate Gorenje katalog Ora-Ïto, lahko vidite, da je linija razdeljena v dve sekciji Ora-Ïto White in Ora-Ïto Black. V obeh pa izbirate med aparati kot so napa Ora-Ïto, kombinirani hladilnik Ora-Ïto, pečica Ora-Ïto, indukcijsko kuhališče Ora-Ïto in kuhinjske fronte Ora-Ïto.

 


Gorenje Ora-Ïto: Ora-Ïto White in Ora-Ïto Black

Gorenje Ora-Ïto vam ponuja kolekciji v beli in črni barvi. Ora-Ïto White nudi gospodinjske aparate in kuhinjske fronte v beli barvi. Ora-Ïto Black pa v vaš dom prinaša večno eleganco črne barve, naj bo to Ora-Ïto napa, Ora-Ïto vgradna pečica ali Ora-Ïto kombinirani hladilnik. Gorenje Ora-Ïto pečica je lahko vgradna ali samostojna mikrovalovna pečica. Gorenje Ora-Ïto  nudi tudi dekorativne plošče za gospodinjske aparate, kuhinjske fronte Ora-Ïto, ki so ravno tako v obeh barvah Ora-Ïto Black in Ora-Ïto White. Gorenje katalog Ora-Ïto  vsebuje informacije o karakteristikah, ki jih premorejo napa Ora-Ïtohladilnik Ora-Ïto, steklokeramično/indukcijsko kuhališče Ora-Ïto in pečica Ora-Ïto. Za vse izdelke pa je na voljo tudi naš pooblaščeni servis Gorenje.

 


Gorenje Ora-Ïto je eleganca v kateri vidite svoj odsev

Gorenje Ora-Ïto vam omogoča kuhanje v eleganci. Prebrskajte Gorenje+ katalog Ora-Ïto in ugotovite, katera napa Ora-Ïto, hladilnik Ora-Ïto ali pečica Ora-Ïto odseva vaš okus. Prava izbira je Gorenje Ora-Ïto. Kot pravi arhitekt si najprej ustvarite vizijo v glavi, za začetek si oglejte Gorenje katalog Ora-Ïto. Gorenje Ora-Ïto  je Ora-Ïto White ali Ora-Ïto Black, tako črnobelo je. Če se naveličate barve, ki ste jo izbrali, lahko vaša napa Ora-Ïto ali hladilnik Ora-Ïto ali pečica Ora-Ïto zamenja svoj obraz. Za to poskrbijo zamenljive kuhinjske fronte Ora-Ïto Gorenje+.

 


Gorenje+ | Gorenje Ora-Ïto, povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Partizanska cesta 12
3503 Velenje
Spletna stran
E-pošta
03 899 10 00
Seznam fraz
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA