Odlična Yamaha kitara, akustična ali električna

Yamaha kitara bo zagotovo dobra izbira, saj gre za izjemno kvaliteten inštrument, izdelan z veliko preciznostjo. V trgovini Glasbena točka (sedaj tudi spletna trgovina) ponujamo velik izbor kitar Yamaha, tako akustične kot električne kitare. Najsi ste še začetnik ali že pravi profesionalec, zaslužite si odličen inštrument, ki ga pri nas po ugodni ceni tudi dobite. Pri vpisu v glasbeno šolo se oglasite še pri nas in kupite vso potrebno opremo in pripomočke.

NA VOLJO TUDI STRUNE ZA YAMAHA KITARE

Akustična kitara Yamaha

yamaha kitaraYamaha je svetovno znan proizvajalec akustičnih kitar, ki slovi po svoji visoki kakovosti. Akustične kitare Yamaha so kombinacija izbranega lesa in dolge tradicije vrhunske izdelave. To daje inštrumentom neverjeten zvok, možnost brezhibnega igranja in tudi nadvse čudovit videz. Serija akustičnih kitar F, na primer Yamaha F 310, je sinonim za kvaliteto pri dostopni ceni. Ta serija bo odlična za učence in druge inštrumentaliste, ki se še učijo. V Glasbeni točki pa dobite tudi legendarno akustično kitaro Yamaha FG ali pa Yamaho JR, ki je kompaktna in odlična tudi za potovanja. Seveda nudimo tudi klasične kitare: 3/4, 4/4, 1/4, 1/8 in druge.

električna kitara yamahaElektrična kitara Yamaha

Zelo priljubljene so tudi električne kitare, primerne za rock, jazz, blues in druge glasbene stile. Tudi na tem področju Yamaha ne razočara. Izvrstna izbira je na primer Yamaha Pacifica ali pa kakšna druge električna kitara, našli boste tudi električne kitare za levičarje.

Glasbena točka domuje v starem mestnem jedru na Ptuju. V naši trgovini lahko inštrumente (Yamaha 1/8 kitaro ali 3/4 kitaro in druge) tudi sami preizkusite. V naši ponudbi so še:

  • godala (violine, viole, violončela, kontrabasi, strune in pribor ...),
  • pihala (prečne flavte, klarineti, kljunaste flavte, saksofoni ...),
  • trobila (trobente, rogovi, pozavne ...),
  • tolkala (bobni, gongi, činele ...),
  • klaviature (piano, digitalni klavirji, pedala, klavirski stoli ...),
  • pa tudi kabli, konektorji in studijska oprema.

Oglasite se v Glasbeni točki in si priskrbite vse za vašo ljubezen do glasbe. V naši trgovini lahko najdete tudi strune za električne, akustične in bas kitare:https://www.vsi.si/glasbenatocka/strune-za-bas-kitaro

NA VOLJO 3/4 YAMAHA KITARE - GLASBENA TOČKA