Kitara Yamaha - zažigajte na koncertu z novo akustično kitaro yamaha

Ste eden tistih, ki so že kot otroci sanjali o lastni kitari, morda celo znameniti kitari Yamaha? Od odrskih luči vas loči veliko vaje, kanček talenta in inštrument, ki vam bo pisan na kožo. Nekateri so bolj pristaši akustične kitare Yamaha spet drugi električne bas kitare, precejšnje število glasbenikov pa se odloči prav za kitaro Yamaha. Vas zanima zakaj? Berite dalje.

ČE VAS MORDA ZANIMAJO FLAVTE, KLIKNITE TUKAJ

Od klasične kitare Yamaha do limited edition izvedb

Začetki Yamahe kot izdelovalca kitar segajo v daljno leto 1887 ko je Torakasu Yamaha zgradil svoje prve orgle ter vzpostavil podjetje, ki se je ukvarjalo prvotno z proizvodnjo klavirskih instrumentov. Podjetje Yamaha se je za proizvodnjo akustične in električne kitare odločilo v sedemdesetih letih 20. stoletja, po večletnih izkušnjah v glasbeni industriji. Ko so leta 1966 na trg postavili svojo prvo akustično kitaro Yamaha, so trgu ponudili kakovostno glasbilo, na katerega je lahko igrati in je zato primeren tudi za začetnike. V letih razvoja so še izboljšali znamenit FG ton ter po klasični kitari Yamaha, lansirali številne druge modele kitar.

Vrste kitar Yamaha

Podjetje Yamaha izdeluje različne kitare, ki so primerne za glasbenike vseh profilov in stilov glasbe. Poleg akustične kitare je Yamaha razvija še modele kot so: klasična kitara, akustična električna kitara, najlon električna in električna kitara, bas kitara, ¾ kitara, Silent ter transakustična kitara. Poleg tega svetovno znana hiša nudi tudi številne dodatke za kitaro in pakete za začetnike.

Naj sanje postanejo resničnost - akustična kitara Yamaha je lahko vaša

V podjetju Glasbena točka ponujamo pester nabor kitar Yamaha med katerimi lahko kitaristi izbirate med vrhunskimi akustičnimi bas kitarami. Na voljo so tudi lahke ¾ kitare, ki so posebno primerne za potovanja, dopuste in povsod, kjer vam majhnost in lahkost inštrumenta pride še kako prav. Poleg glasbil so na voljo strune za bas kitaro ter kitarski seti. Zagotovite si cenovno ugoden inštrument ter dodatke za kitaro, da bo boste lahko vadili tudi na dopustu!

kitara yamahaakustična kitara yamaha