Violina za začetnike namenjena spoznavanju osnov igranja

Violina je strunskiinstrument, ki je danes prisoten v mnogih sodobnih glasbenih zasedbah. Sestavljena je iz glave, vrata in trupa, na sredini pa je lesena kobilica, ki podpira strune in pomaga pri nastanku zvoka. Lok uporabljamo za vlečenje po štirih strunah, ki jih štejemo in označujemo po višini tonske uglasitve navzdol. Igranje na violino zahteva veliko znanja in izkušenj. Čeprav se osnovnih prijemov lahko naučimo hitro, je glasbeno šolo najbolje obiskovati že v zgodnjih letih. Za prvo učenje violine najboljšo izbiro predstavlja violina 4/4, ki je primerna tako za začetnike kot za otroke, starejše od 12 let. Violina je namenjena spoznavanju z samimi osnovami igranja. Z njo se boste naučili pravilne drže violine, osvojili tehnike igranja z lokom in pizzicato, pozicije in tehniko igranja leve roke ter razvili koordinacijo rok pri igranju.


ViolinaStrune za violino


Violina - ugodna prodaja vrhunskih glasbil v trgovini Glasbena točka

Pred nakupom violine za začetnike, tako za otroke kot za odrasle, se obvezno posvetujte s strokovnjakom, ki vam bo s primernim znanjem in razumevanjem vaših potreb ter dobro tehnično podkovanostjo ustrezno svetoval. Nemalokrat se namreč zgodi, da se pod bliščem ugodne cene v veleblagovnicah skriva neprimeren izdelek, ki ga je potrebno zamenjati.
V trgovini z glasbili Glasbena točka so vam na voljo kakovostne violine priznanih proizvajalcev, kot je na primer violina 4/4, ki je primerna tako za začetnike kot za otroke, starejše od 12 let. Za mlajše otroke pa odlično izbiro predstavlja violina manjše velikosti. Prodaja violin vključuje tudi violine, kot sta električna in silent violina, strune za violino ter številne druge dodatke. Pozabiti pa ne smete pozabiti na primerno vzdrževanje violine. Le tako bo vaša violina za začetnikeali za otroke dlje časa delovala brezhibno.

VELIKA PONUDBA VIOLIN ZA ZAČETNIKE V GLASBENI TOČKI


Ste se odločili, da je violina praviinstrumentza vas? Potem lepo vabljeni v trgovino Glasbena točka, kjer bomo poskrbeli, da bo vaša violina za začetnike prava za vas. Prodajaviolin še nikoli ni bila tako enostavna.