Strune za bas kitaro - zamenjajte strune na bas kitari

Strune za bas kitaro so ključni element kitare, brez katerih ne moremo zaigrati naše najljubše skladbe. Ko strune na bas kitari počijo ali pa so preveč obrabljene je dobro, da imamo pri sebi vsaj kakšen paket rezervnih. Preberite si, kako poteka zamenjava strune na bas kitari!

ČE POTREBUJETE TUDI STRUNE ZA VIOLINO, KLIKNITE TUKAJ

Kakovostne strune za bas kitaro po ugodnih cenah

Da vas počene strune na bas kitari ne bi odvrnile od igranja na naslednjem koncertu, boste v Glasbeni točki našli različne strune za akustične in električne bas kitare. Strune za bas kitaro visoke kakovosti priznane znamke Tenson so izdelane bodisi iz niklja bodisi iz fosforja in vzdržijo še tako dolge vaje z vašim bendom. Strune za bas kitaro iz niklja so primerne za električno bas kitaro, medtem ko so strune iz fosforja namenjene akustičnim bas kitaram.

Zamenjava strune za bas kitaro

Zamenjava strune na bas kitari je enostavna in hitra. Izberete struno, ki jo želite zamenjati, jo odvijete iz vratu kitare ter v luknjico v vijaku vpnete novo. Pazite, da na drugem koncu gleda ven nekaj centimetrov strune nato zavrtite vijak na vaši akustični bas kitari za pol obrata, struno pa še nekajkrat zavijte okrog njega. Na drugem koncu kitare je potrebno narediti zanko ter bas kitaro uglasiti. V trgovini Glasbena točka so na voljo visokokakovostne strune za bas kitaro v kompletu po šest strun, ki vam bodo prišle še kako prav.


Če sanjate o lastni akustični bas kitari, ste na pravem mestu

V podjetju Glasbena točka ponujamo pester nabor glasbenih instrumentov in dodatkov za glasbila med katerimi lahko kitaristi izbirate med vrhunskimi električnimi in akustičnimi bas kitarami. Na voljo so 4-strunske pa tudi 5- in 6-strunske kitare, fretles bas kitare in e-bas kitarski seti. Yamaha bas kitara je ena naših najbolje prodajanih izdelkov. Obiščite našo trgovino z glasbili v središču Ptuja ali spletno trgovino ter si izberite svojo najljubšo akustično bas kitaro po dostopni ceni!

strune za bas kitaroelektrična bas kitara